Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tlc Songtekst: kick your game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tlc - kick your game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kick your game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tlc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tlc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kick your game .

Origineel

[Intro: Jermaine Dupri + TLC] I've been watching Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you I've been watching you watching me And I know you want it Come on, let me kick a little game to you [Verse 1: T-Boz] Lean against the wall, checkin' out the scenery All I see is everybody tryna get with me So I continue to play it Crazysexycool Lost all composure when I laid my eyes on you [Pre-Chorus: Chilli] We just wanna know if you can kick some game Come with somethin' more clever than just your name See it's like this, I wanna take you home But you gotta show me that your game is on [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Verse 2: T-Boz] Club's about to close...but you've only said a few words to me I've been waiting for a dose of your personality See I'm in the mood and if all goes right Baby, you will be, you will be going home with me tonight [Left Eye, as Andre] Miss Left Eye (Yo) All I wanna do is kiss your hand Let you know I'm not just another fan, I am the man And I don't give a damn about who you know I got a 48-track studio (Really?) Back at the crib So drop by, you know where I live I see you all the time but on another note Would you like to dance? Nah, I'm about to go and, um, hang my coat [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Verse 3: Left Eye, as Andre] Lisa Lopes (Huh?), it's been a month I called you twice You called me once Baby, come with me, and be mine So we could make love on the 50-yard line You for me, me for you There's nothin' in this world you know we couldn't do Yeah, but, uh, who, who was that girl all on your back? Nicole...I'm just a nigga that followed you to the coat rack [Pre-Chorus: Chilli] We just wanna know if you can kick some game Come with somethin' more clever than just your name It's like this, I wanna take you home But you gotta show me, gotta show me that your game is on [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Outro: Jermaine Dupri, Woman] Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you What's good? Who you kissin on baby? Who cares, you ain't tryin' to take nobody else home but me So what difference does it make? Know I'm sayin' you know I don't have none a these hookers in my video Well I mean ah hey, okay. I-I-I-I respect that but uh So like, ya know I'm sayin' Why don't you write yo number down if you won't leave with me? And then uh, we could hookup if ya know, ya know what I'm sayin

 

Vertaling

[Intro: Jermaine Dupri + TLC] I've been watching Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you I've been watching you watching me En ik weet dat je het wilt Come on, let me kick a little game to you [Verse 1: T-Boz] Lean against the wall, checkin' out the scenery All I see is everybody tryna get with me So I continue to play it Crazysexycool Lost all composure when I laid my eyes on you [Pre-Chorus: Chilli] We willen gewoon weten of je kan schoppen wat spel Kom met iets slimmers dan alleen je naam Zie je, het zit zo, ik wil je mee naar huis nemen But you gotta show me that your game is on [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Verse 2: T-Boz] Club's about to close...but you've only said a few words to me I've been waiting for a dose of your personality See I'm in the mood and if all goes right Baby, je gaat, je gaat vanavond met me naar huis [Left Eye, as Andre] Miss Left Eye (Yo) Alles wat ik wil doen is je hand kussen Laat je weten dat ik niet zomaar een fan ben, Ik ben de man En het maakt me niet uit wie je kent I got a 48-track studio (Really?) Back at the crib Dus kom langs, je weet waar ik woon Ik zie je de hele tijd, maar op een andere noot Wil je dansen? Nah, I'm about to go and, um, hang my coat [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Verse 3: Left Eye, as Andre] Lisa Lopes (Huh?), het is een maand geleden Ik heb je twee keer gebeld You called me once Baby, kom met me mee, en wees de mijne Zodat we de liefde kunnen bedrijven op de 50-yard lijn Jij voor mij, ik voor jou Er is niets in deze wereld dat we niet zouden kunnen doen Ja, maar, uh, wie, wie was dat meisje helemaal op je rug? Nicole... Ik ben gewoon een nigga die je volgde naar de kapstok [Pre-Chorus: Chilli] We just wanna know if you can kick some game Kom met iets slimmers dan alleen je naam Het zit zo, ik wil je mee naar huis nemen But you gotta show me, gotta show me that your game is on [Hook: TLC, Chilli] I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game I've been watchin' you, watchin' me And I know you want it But it depends on how you kick your game [Outro: Jermaine Dupri, Woman] Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you Come on, let me kick a little game to you Baby, baby, let me kick a little game to you What's good? Who you kissin on baby? Wat maakt het uit, je probeert niemand anders mee naar huis te nemen dan mij. Dus wat maakt het uit? Weet je wat ik zeg? Ik heb geen hoeren in mijn video. Nou ik bedoel ah hey, oké. Ik respecteer dat, maar... So like, ya know I'm sayin' Waarom schrijf je je nummer niet op als je niet met me weg wilt? En dan kunnen we afspreken als je weet, je weet wat ik bedoel.