Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toby keith Songtekst: you leave me weak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toby keith - you leave me weak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you leave me weak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toby keith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toby keith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you leave me weak .

Origineel

[Verse 1] I'm the one who gets that look in your eye And I'm the one who feels you tremble inside I'm the one who steals those kisses from your breath Sometimes it's so good at night it scares me to death Thinking' what would I do if I didn't have you I'm as strong, strong as I can be But ooh ooh ooh, baby you leave me weak [Verse 2] Put my hands upon your skin And it warms me to the touch All that I can think about while we're making' love Is I'm the only one who knows how passionate you get About all of our deepest little secrets that we've kept As the night gets longer, girl you just get stronger And you pour yourself all over me Ooh ooh ooh, baby you leave me weak [Verse 2] And it always blows me away, by the power that you hold When the moment kicks in, and the magic unfolds And you wrap your love around me and it brings me to my knees Will you give me strength, all the strength that I need [Verse 3] As the night gets longer, girl you just get stronger And you pour yourself all over me Ooh ooh ooh, baby you leave me weak Ooh ooh ooh, baby you leave me weak

 

Vertaling

[Verse 1] I'm the one who gets that look in your eye And I'm the one who feel you tremble inside I'm the one who steals those kisses from your breath Sometimes it's so good at night it scares me to death Denkend aan wat ik zou doen als ik jou niet had. Ik ben zo sterk, sterk als ik maar kan zijn But ooh ooh ooh, baby you leave me weak [Verse 2] Put my hands on your skin And it warms me to the touch All that I can think about while we're making' love Is dat ik de enige ben die weet hoe gepassioneerd je wordt Over al onze diepste kleine geheimen die we hebben bewaard Als de nacht langer wordt, meisje, word je alleen maar sterker And you giet yourself all over me Ooh ooh ooh, baby you leave me weak [Verse 2] And it always blows me away, by the power that you hold When the moment kicks in, and the magic unfolds And you wrap your love around me and it brings me to my knees Wil je me kracht geven, alle kracht die ik nodig heb [Verse 3] As the night gets longer, girl you just get stronger And you pour yourself all over me Ooh ooh ooh, baby you leave me weak Ooh ooh ooh, baby you leave me weak