Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toby lightman Songtekst: everyday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toby lightman - everyday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everyday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toby lightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toby lightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everyday .

Origineel

Everyday is a struggle between what I wanna say And what I should keep to myself And the words that manage to leave my lips Don't hurt me, but they hurt everyone else And I find myself in need of a pause I'm not sure why, but I think that it's because Of this desire to be what others want me to be Which is nothing close to me But I'll see better when the smoke clears When the smoke clears inside my head And I can listen when the screaming doesn't repeat everything I've said And all that remains me and who I am at the end of the day And this happens everyday Everyday is a battle between what I wanna know And what I don't wanna figure out And everything in between in these thoughts of mine That you know I can't live with out And I find myself in need of a pause I'm not sure why, but I think that it's because Of this desire to be what others want me to be Which is nothing close to me But I'll see better when the smoke clears When the smoke clears inside my head And I can listen when the screaming doesn't repeat everything I've said And all that remains me and who I am at the end of the day And this happens everyday

 

Vertaling

Elke dag is een strijd tussen wat ik wil zeggen en wat ik voor mezelf moet houden En de woorden die het lukt om mijn lippen te verlaten doen mij geen pijn, maar anderen wel. En ik merk dat ik een pauze nodig heb Ik weet niet zeker waarom, maar ik denk dat het komt door van dit verlangen om te zijn wat anderen willen dat ik ben wat niets met mij te maken heeft Maar ik zal het beter zien als de rook is opgetrokken Als de rook in mijn hoofd is opgetrokken En ik kan luisteren als het geschreeuw niet alles herhaalt wat ik heb gezegd En alles wat overblijft ben ik en wie ik ben aan het einde van de dag En dit gebeurt elke dag Elke dag is een strijd tussen wat ik wil weten En wat ik niet wil weten En alles daartussen in deze gedachten van mij Waarvan je weet dat ik er niet mee kan leven En ik merk dat ik een pauze nodig heb Ik weet niet zeker waarom, maar ik denk dat het komt door van dit verlangen om te zijn wat anderen willen dat ik ben wat niets met mij te maken heeft Maar ik zal het beter zien als de rook is opgetrokken Als de rook in mijn hoofd is opgetrokken En ik kan luisteren als het geschreeuw niet alles herhaalt wat ik heb gezegd En alles wat overblijft ben ik en wie ik ben aan het einde van de dag En dit gebeurt elke dag