Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toby mac Songtekst: burn for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toby mac - burn for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van burn for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toby mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toby mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals burn for you .

Origineel

Burn For You. . I’m a brand new man, I’m a conscious man. I’m a man who’s burnin’ for you. The mistakes I’ve made have been chased away to the bottom of the ocean blue. I’m a brand new man in a foreign land, I’m a man who’s feelin’ that fire. And it’s all so clear when I’m standing here at the peak of my desire. So won’t you move me like you used to. I want the world to know I burn for you. I feel revived again, I am alive again. (Burnin’ for you) You got me lifted and lifted you lift me up. I feel revived again, I’m energized again. (Burnin’ for you) You got me lifted and lifted you lift me up. Woke up in a sweat, those ghosts in my head. Had a grip, but I slipped on by. It’s a whole new day as the darkness fades. And the sun’s climbing in the sky. I concede, my love, that I need your love. I’m before you, a broken man. And it’s only you, no substitutes who can renew this soul again. You got me higher than Kilimanjaro. Got me believin’ I can “save the day”. I’m up and running like their ain’t no tomorrow. I’d rather burn for you than fade away. I’d rather burn for you than go my way. I’m a whole new guy with a whole new vibe. Changed inside – more flame in the fire. Can’t stop, won’t stop praying for desire. Like the bunny on the screen feel so energized. Old shell gone without a trace, new face. No more shortness of breath, new pace. Live life now without the taste of fear. TOBYMAC, Double Dutch now let the smoke clear

 

Vertaling

Brandt voor jou. . Ik ben een gloednieuwe man, ik ben een bewuste man. Ik ben een man die brandt voor jou. De fouten die ik heb gemaakt zijn weggejaagd naar de bodem van de blauwe oceaan. Ik ben een gloednieuwe man in een vreemd land, ik ben een man die dat vuur voelt. En het is allemaal zo duidelijk als ik hier sta op het hoogtepunt van mijn verlangen. Dus wil je me niet ontroeren zoals je vroeger deed. Ik wil dat de wereld weet dat ik voor jou brand. Ik voel me weer herboren, ik leef weer. (Burnin' for you) You got me lifted and lifted you lift me up. Ik voel me weer herboren, ik heb weer energie. (Burnin' for you) You got me lifted and lifted you lift me up. Werd wakker in het zweet, die geesten in mijn hoofd. Had grip, maar ik gleed door. It's a whole new day as the darkness fades. En de zon klimt aan de hemel. Ik geef toe, mijn liefste, dat ik je liefde nodig heb. Ik sta voor je, een gebroken man. En alleen jij, geen vervanger, kan deze ziel weer vernieuwen. Je hebt me hoger gekregen dan de Kilimanjaro. Je liet me geloven dat ik "de dag kan redden". Ik ben op en loop alsof er geen morgen is. Ik brand liever voor jou dan dat ik wegkwijn. Ik brand liever voor jou dan dat ik mijn eigen weg ga. Ik ben een hele nieuwe man met een hele nieuwe vibe. Veranderd van binnen - meer vlam in het vuur. Kan niet stoppen, zal niet stoppen met bidden voor verlangen. Zoals het konijntje op het scherm voel me zo energiek. Oude omhulsel verdwenen zonder een spoor, nieuw gezicht. Geen kortademigheid meer, nieuw tempo. Leef nu het leven zonder de smaak van angst. TOBYMAC, Double Dutch laat nu de rook optrekken