Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toby mac Songtekst: captured

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toby mac - captured ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van captured? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toby mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toby mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals captured .

Origineel

All I wanna do. All I wanna do. I’m Your prisoner by choice. I will rest at Your feet. And I’ll only lift my voice. When You want me to sing. It’s the beauty of Your covering that’s stealing my heart. And it’s the mystery of You that tears me apart. If I should die before I wake. I pray the Lord my soul to take. And if I should get a peaceful sleep. I wanna wake at my Father’s feet. All I wanna do is get into You. You got me captured. By Your love. All I wanna do is stay here with You. You got me raptured. Can’t get enough. Let’s go. The sun’s on the rise. The sleep’s in my eyes. The dew’s on the ground. The night is disguised. There’s hope in the air. I’m fresh off a prayer. The blue mountain bean is clearin’ my stare. I make recompense. It’s all makin’ sense. Like blood in my veins. You’re my sustenance. A moment of trust. The “me” becomes “us”. The “we” become “one”. Your gift is my gust of wind. ‘Til we meet again. So faith, don’t fail me now. If you touch my heart. You can feel it pound. So faith, don’t fail me now. So faith, don’t fail me now. If you touch my heart. You can feel it poundin’. So faith, don’t fail me now. So faith, don’t fail me now. When I touch my heart. I can feel it pound. Gotta get myself up off this ground. Faith, don’t fail me now. You got me, and You won’t let go

 

Vertaling

Alles wat ik wil doen. Alles wat ik wil doen. Ik ben Uw gevangene uit vrije wil. Ik zal rusten aan Uw voeten. En ik zal alleen mijn stem verheffen. Wanneer U wilt dat ik zing. Het is de schoonheid van Uw bedekking die mijn hart steelt. En het is het mysterie van U dat me verscheurt. Als ik zou sterven voordat ik wakker word. bid ik de Heer mijn ziel te nemen. En als ik een vredige slaap zou krijgen. Ik wil wakker worden aan de voeten van mijn Vader. Alles wat ik wil doen is bij U komen. Je hebt me gevangen. Door Uw liefde. Alles wat ik wil doen is hier bij U blijven. Je hebt me in vervoering gebracht. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Laten we gaan. De zon komt op. De slaap is in mijn ogen. De dauw ligt op de grond. De nacht is vermomd. Er hangt hoop in de lucht. Ik ben vers van een gebed. De blauwe berg boon is clearin 'mijn blik. Ik maak het goed. Het is allemaal zinvol. Als bloed in mijn aderen. Jij bent mijn voeding. Een moment van vertrouwen. De "ik" wordt "wij". De "wij" worden "één". Jouw geschenk is mijn windvlaag. Tot we elkaar weer ontmoeten. Dus geloof, laat me nu niet in de steek. Als je mijn hart aanraakt. Kun je het voelen kloppen. Dus geloof, laat me nu niet in de steek. Dus geloof, laat me nu niet in de steek. Als je mijn hart aanraakt. Voel je het kloppen. Dus geloof, laat me nu niet in de steek. Dus geloof, laat me nu niet in de steek. Als ik mijn hart aanraak. Voel ik het kloppen. Ik moet mezelf van de grond krijgen. Geloof, laat me nu niet in de steek. Je hebt me, en je laat me niet gaan