Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toby mac Songtekst: get this party started

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toby mac - get this party started ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get this party started? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toby mac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toby mac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get this party started .

Origineel

Everybody, everybody in the place to be. Open up your mind and let your sould be free. I can feel the Most High shining on me, so.... Let's get this party started. Everybody, everybody in the place to be. Open up your mind and let your sould be free. I can feel the Most High shining on me, so.... Let's get this party started. Blind-sided by the blitz. Come on baby it's on. I couldn't wait to get on this. You ain't no quiet the storm. I'm gonna tell it like it is. Tere ain't no stopping us now. Somebody shut me up so I can live out loud. CHORUS. Them people thought I was gone. It's been a long time comin'. But straight out the box. We got the dark side runnin'. So Father, Most High won't You show Yourself. And shine on this record like nobody else.

 

Vertaling

Iedereen, iedereen op de plaats om te zijn. Open je geest en laat je ziel vrij zijn. Ik kan de Allerhoogste op mij voelen schijnen, dus .... Laten we dit feest beginnen. Iedereen, iedereen op de plaats waar je moet zijn. Open je geest en laat je ziel vrij zijn. Ik kan de Allerhoogste op me voelen schijnen, dus .... Laat het feest beginnen. Blindelings door de blitz. Kom op schatje, het is begonnen. Ik kon niet wachten om dit te doen. Je bent geen stille van de storm. Ik ga het zeggen zoals het is. Er is geen houden meer aan. Laat iemand me de mond snoeren zodat ik hardop kan leven. DE MENSEN DACHTEN DAT IK WEG WAS. De mensen dachten dat ik weg was. Het is al een lange tijd komen '. Maar recht uit de doos. We hebben de donkere kant op. Dus Vader, Hoogste laat Uzelf niet zien. En schitter op deze plaat als niemand anders.