Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: todd rundgren Songtekst: dancing barefoot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: todd rundgren - dancing barefoot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dancing barefoot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van todd rundgren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van todd rundgren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dancing barefoot .

Origineel

She is benediction She is addicted to thee She is the root connection She is connecting with he Here I go and I don't know why I fell so ceaselessly Could it be he's taking over me... I'm dancing barefoot Heading for a spin Some strange music draws me in Makes me come on like some heroine She is sublimation She is the essence of thee She is concentrating on He, who is chosen by she Here I go and I don't know why I spin so ceaselessly Could it be he's taking over me... I'm dancing barefoot Heading for a spin Some strange music draws me in Makes me come on like some heroine She is re-creation She, intoxicated by thee She has the slow sensation that He is levitating with she ... Here I go and I don't know why I spin so ceaselessly 'til I lose my sense of gravity... I'm dancing barefoot Heading for a spin Some strange music draws me in Makes me come on like some heroine (oh god I fell for you...) The plot of our life sweats in the dark like a face The mystery of childbirth, of childhood itself Grave visitations What is it that calls to us? Why must we pray screaming? Why must not death be redefined? We shut our eyes we stretch out our arms And whirl on a pane of glass An afixiation a fix on anything the line of life the limb of a tree The hands of he and the promise that s/he is blessed among women (oh god I fell for you...)

 

Vertaling

Zij is een zegen Zij is verslaafd aan u Zij is de wortelverbinding Zij verbindt zich met hij Hier ga ik en ik weet niet waarom Ik viel zo onophoudelijk Zou het kunnen dat hij me overneemt... Ik dans op blote voeten Op weg naar een spin Vreemde muziek trekt me aan Laat me klaarkomen als een heldin Zij is sublimatie Zij is de essentie van jou Zij concentreert zich op Hij, die gekozen is door zij Hier ga ik en ik weet niet waarom Ik draai zo onophoudelijk Zou het kunnen dat hij mij overneemt... Ik dans op blote voeten Op weg naar een ritje Vreemde muziek trekt me aan Laat me klaarkomen als een heldin She is re-creation Zij, bedwelmd door jou Zij heeft het langzame gevoel dat Hij zweeft met haar ... Hier ga ik en ik weet niet waarom Ik draai zo onophoudelijk tot ik mijn gevoel voor zwaartekracht verlies... Ik dans op blote voeten Op weg naar een spin Vreemde muziek trekt me aan Makes me come on like some heroine (oh god ik ben voor je gevallen...) De plot van ons leven zweet in het donker als een gezicht Het mysterie van de bevalling, van de kindertijd zelf Grave visitations Wat is het dat ons roept? Waarom moeten we schreeuwend bidden? Waarom moet de dood niet opnieuw gedefinieerd worden? We sluiten onze ogen, strekken onze armen uit En wervelen op een ruit Een afhechting een fixatie op iets de lijn van het leven de tak van een boom De handen van een man en de belofte dat hij/zij gezegend is onder de vrouwen (oh god ik ben voor je gevallen...)