Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: todd rundgren Songtekst: determination

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: todd rundgren - determination ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van determination? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van todd rundgren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van todd rundgren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals determination .

Origineel

Girl the last time I saw you, you were crying my name When I put you on the spot, Will you still feel the same Show me some determination Show me the measure of your dedication I need to see just a reflection of your inspiration Don't you break down on me I'm looking for someone, Someone strong enough to believe in Everybody's looking for someone Strong enough to stand on his feet And never break down I'll put my life on the line and believe what you say I'll go out on a limb if you meet me halfway I'm looking for someone To show me what they mean by devotion Everybody's looking for someone Prepared to put aside his emotion And never break down You're a new wave raver and you like to talk tough But can you still cut the mustard When the going gets rough I need a demonstration of your determination Give me an indication of your determination Three days in the rain and I ain't had no sleep But I won't break down now, I got a promise to keep Showing my determination 'cause that's the way I am

 

Vertaling

Meisje, de laatste keer dat ik je zag, huilde je mijn naam toen ik je op de plek zette, Zal je nog steeds hetzelfde voelen Toon me wat vastberadenheid Toon me de maat van je toewijding Ik wil alleen maar een weerspiegeling van je inspiratie zien Laat me niet in de steek Ik ben op zoek naar iemand, Iemand sterk genoeg om in te geloven Iedereen is op zoek naar iemand Sterk genoeg om op zijn voeten te staan En nooit instort Ik zet mijn leven op het spel en geloof wat je zegt Ik ga op een ledemaat als je me halverwege tegemoet komt Ik ben op zoek naar iemand Die me laat zien wat ze bedoelen met toewijding Iedereen is op zoek naar iemand Bereid om zijn emotie opzij te zetten En nooit in te storten Je bent een new wave raver en je houdt ervan om stoer te praten Maar kan je nog steeds de mosterd doorsnijden Als het er ruig aan toe gaat Ik heb een demonstratie nodig van je vastberadenheid Geef me een indicatie van je vastberadenheid Drie dagen in de regen en ik heb niet geslapen Maar ik zal nu niet instorten, ik heb een belofte te houden Mijn vastberadenheid tonen want zo ben ik nu eenmaal