Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: todd rundgren Songtekst: soul brother

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: todd rundgren - soul brother ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soul brother? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van todd rundgren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van todd rundgren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soul brother .

Origineel

[Verse 1] I didn't just pull into town This happened right before my eyes There's something missing in the sound That so used to satisfy Yeah it may rock, it may roll, but tell me Whatever happened to the soul? It's just a murky, jerky groove It motivates but it don't move And all the pimps and funky divas Crank out their empty testifying Yeah, they mixed it all in a bowl but then they Forgot to add a pinch of soul [Chorus] Tell me, whatever happened to soul, brother? Tell me, whatever happened to soul, brother? Tell me, what did they do with the soul, brother? Can I get a witness? [Verse 2] We're only here to entertain And just pretend to be in pain And if you wanna see me get down Just watch me wave my hands around Yeah it's just a distraction I'm told I use it to hide my total lack of soul [Chorus] Yeah tell me, whatever happened to soul, brother? Tell me, what did they do with the soul, brother? Tell me, whatever happened, whatever happened soul, brother? Can I get a witness yeah? [Break - Flute solo] [Verse 3] I can't find a little a bit of soul 'Cause it's so hip to be a ho' And all the brothers act like crooks Yeah and all the kids in the suburbs write the radio hooks And if you want to be a star Just grab your crotch and squeeze it hard And make your mom and daddy proud As you dry hump for the crowd Yeah it may be tired and old But it's your only substitute for soul [Outro] Yeah I wanna know (soul brother) Somebody tell me (soul brother) Somebody tell me (soul brother) I gotta know (soul brother) When did it happen (soul brother) Can I get a witness? (soul brother) Whoa-whoa-whoa-whoa (soul brother) I gotta know (soul brother) Somebody tell me (soul brother) I gotta know (soul brother) Somebody tell me now (soul brother) Whatever happened (soul brother) What did they do with it (soul brother) What did they do with it (soul brother) Yeahhhhhh (soul brother) I gotta know (soul brother) Somebody tell me now (soul brother) I gotta know (soul brother) Can I get a witness? (soul brother) Somebody tell me (soul brother) Somebody tell me (soul brother) Yeahhh yea yeah (soul brother) Somebody tell me now (soul brother) What did they do with it (soul brother) Somebody tell me now (soul brother) Somebody, somebody, somebody tell me now (soul brother)

 

Vertaling

[Verse 1] I didn't just pull into town Dit gebeurde vlak voor mijn ogen There's something missing in the sound That so used to satisfy Yeah it may rock, it may roll, but tell me Wat is er met de ziel gebeurd? It's just a murky, jerky groove It motivates but it don't move En al de pooiers en funky diva's Schreeuwen hun lege getuigenis uit Ja, ze mixten het allemaal in een kom, maar toen vergaten ze vergaten ze een snufje soul toe te voegen [refrein] Zeg me, wat is er met de ziel gebeurd, broeder? Vertel me, wat is er met de ziel gebeurd, broeder? Zeg me, wat hebben ze met de ziel gedaan, broeder? Kan ik een getuige krijgen? [Verse 2] We zijn hier alleen om te entertainen En te doen alsof we pijn hebben. En als je me wilt zien bukken Kijk maar hoe ik met mijn handen zwaai Yeah it's just a distraction I'm told Ik gebruik het om mijn totale gebrek aan ziel te verbergen [Chorus] Ja vertel me, wat is er met de ziel gebeurd, broeder? Vertel me, wat hebben ze met de ziel gedaan, broeder? Vertel me, wat is er gebeurd, wat is er met de ziel gebeurd, broeder? Kan ik een getuige krijgen, ja? [Break - Fluit solo] [Verse 3] I can't find a little a bit of soul 'Cause it's so hip to be a ho' And all the brothers act like crooks Yeah and all the kids in the suburbs write the radio hooks And if you want to be a star Pak gewoon je kruis en knijp er hard in En maak je vader en moeder trots Terwijl je droogneukt voor de menigte Yeah it may be tired and old But it's your only substitute for soul [Outro] Yeah I wanna know (zielenbroeder) Iemand vertel het me (soul brother) Iemand vertel het me (soul brother) Ik moet het weten (soul brother) When did it happen (soul brother) Kan ik een getuige krijgen? (soul brother) Whoa-whoa-whoa-whoa (soul brother) Ik moet het weten (soul brother) Laat iemand het me vertellen (soul brother) Ik moet het weten (broederziel) Iemand vertel het me nu (soul brother) Wat is er gebeurd? Wat hebben ze ermee gedaan (soul brother) Wat hebben ze ermee gedaan? Yeahhhhhh (soul brother) Ik moet het weten (soul brother) Iemand vertel het me nu (soul brother) Ik moet het weten (broederziel) Kan ik een getuige krijgen? (soul brother) Somebody tell me (soul brother) Somebody tell me (soul brother) Yeahhh yea yeah (soul brother) Laat iemand het me vertellen. Wat hebben ze ermee gedaan (soul brother) Iemand vertel het me nu (soul brother) Iemand, iemand, iemand vertel het me nu (soul brother)