Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: todd snider Songtekst: happy new year

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: todd snider - happy new year ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy new year? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van todd snider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van todd snider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy new year .

Origineel

Happy new year everybody Happy birthday country joe I resolve to do like I always do There's an overweight man with an overweight woman on a sofa just watching tv Hes yelling his opinion at the television she looks up from her food and agrees They got two bumper stickers on there pick up truck They keep the pick up parked outside One sticker says "what would Jesus do?" The other bumper sticker says "power of pride" I was thumbing through the stations on my own television When I came across a guy on the religious station Singing "somebody's coming" sounding whiter than me somehow Wow It took me back in time through dwindling joy To when I was such a guilt ridden catholic boy I'm evangelical agnostic now I don't know what we're doing here You don't "KNOW" what were doing here Now Christians don't walk out on me just yet You know whose name I'm yelling as I'm clutching my chest The one my dad told me to and his told him to And I probably pray as much or more than you do Believe? shit, every word I sing But believing and knowing, those are two different things And if your trying to change the way a strangers life will have to go I believe this is where I wanna stick to what I know Which is nothing you know, nothing for sure so Just chill til the next episode Now back to the lecture at hand Seems like my neighbor wants to kill what he cant understand I say we cant just kill what we dont understand But I turn on my tv and see that oh yes we can We can and we have since then dawn of man For countless gods whose only real seeming plan Was to see to it that clinging to life was our fate And you gotta admit that life's pretty great But Can we deny that its killing us? Ill be here all week Happy new year everybody Happy birthday country Joe I resolve to do like I always do I ain't hurtin' you If life is anything its embarrassing A rusty nail through a careless shoe You cant help but sit around and wonder sometimes Why there's never anything the poor nail can do Or think about how unfair it is That the shoe is only going where it has to too If you ain't the dumb kid out running around You kinda gotta do what your born to do Hey Happy new year everybody Specifically happy birthday to you country joe I resolve to do like I always do And I only ever make it a day or two

 

Vertaling

Gelukkig nieuwjaar iedereen Gelukkige verjaardag country joe Ik neem me voor om te doen zoals ik altijd doe Er zit een man met overgewicht en een vrouw met overgewicht op een bank tv te kijken. Hij schreeuwt zijn mening naar de televisie zij kijkt op van haar eten en stemt toe Ze hebben twee bumperstickers op hun pick-up truck Ze houden de pick-up buiten geparkeerd. Op de ene sticker staat "Wat zou Jezus doen?" Op de andere bumpersticker staat "kracht van trots". Ik bladerde door de zenders op mijn eigen televisie. Toen ik een man tegenkwam op de religieuze zender Singing "somebody's coming" sounding whiter than me somehow Wow It took me back in time through dwindling joy Toen ik nog zo'n katholiek jongetje met schuldgevoel was. Ik ben nu evangelisch agnostisch Ik weet niet wat we hier doen. Je "WEET" niet wat we hier doen Christenen laat me nu nog niet in de steek Je weet wiens naam ik roep terwijl ik mijn borst vasthoud. Degene die mijn vader me vertelde te bidden en die zijn vader hem vertelde te bidden. En ik bid waarschijnlijk net zo veel of meer dan jij doet. Geloof je? shit, elk woord dat ik zing Maar geloven en weten, dat zijn twee verschillende dingen. En als je probeert om de manier waarop een vreemd leven zal moeten gaan te veranderen Ik geloof dat ik hier wil blijven bij wat ik weet. En dat is niets, weet je, niets is zeker, dus Gewoon chillen tot de volgende aflevering. Nu terug naar de lezing bij de hand Het lijkt erop dat mijn buurman wil doden wat hij niet kan begrijpen. Ik zeg dat we niet zomaar kunnen doden wat we niet begrijpen. Maar ik zet mijn tv aan en zie dat oh ja, dat kunnen we wel. We kunnen en we hebben sinds de dageraad van de mens Voor ontelbare goden wiens enige echte plan leek was om ervoor te zorgen dat vasthouden aan het leven ons lot was En je moet toegeven dat het leven best geweldig is Maar Kunnen we ontkennen dat het ons doodt? Ik ben hier de hele week. Gelukkig nieuwjaar iedereen Happy birthday country Joe Ik ben vastbesloten te doen zoals ik altijd doe I ain't hurtin' you Als het leven iets gênants is Een roestige spijker door een slordige schoen Je kunt het niet helpen, maar je vraagt je soms af waarom er nooit iets is wat die arme spijker kan doen Of denken over hoe oneerlijk het is dat de schoen alleen maar gaat waar hij moet gaan Als je niet het domme kind bent dat rondrent Je moet doen waarvoor je geboren bent Hey Gelukkig nieuwjaar iedereen In het bijzonder een gelukkige verjaardag voor jou country joe Ik ben van plan te doen wat ik altijd doe En ik haal het maar een dag of twee