Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: todd snider Songtekst: hey hey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: todd snider - hey hey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey hey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van todd snider! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van todd snider en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey hey .

Origineel

Got a girl in the Georgia hills Saves my money so I pay my bills Broke a bottle, took my pills Got me to sleep She makes a thing out of me Knows the world that I want to see Heaven knows she needs to be One promise I keep Golden haired, halo-eyed Walkin' like she ain't satisfied Sayin' things that most girls hide Sometimes she's rude Two bloody Mary's she's full of grace Laughin' all over her pillow case Man the girl can rock the place When she's in the mood Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey She don't talk down to me She takes my temper patiently She listens to me constantly I'm always falling apart She don't like it when I'm not home I hate it when I got to leave her alone The girl was born with a jealous bone And a runaway heart Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Got a girl in the Georgia hills Saves my money so I pay my bills Broke a bottle, took my pills Got me to sleep She makes a thing out of me Knows the world that I want to see Heaven knows she needs to be One promise I keep Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey

 

Vertaling

Ik heb een meisje in de heuvels van Georgia Saves my money so I pay my bills Brak een fles, nam mijn pillen Heeft me in slaap gebracht She makes a thing out of me Kent de wereld die ik wil zien De hemel weet dat ze moet zijn Een belofte die ik houd Golden haired, halo-eyed Walkin' like she ain't satisfied Sayin' things that most girls hide Soms is ze onbeleefd Twee Bloody Mary's ze is vol van genade Laughin' all over her pillow case Man, het meisje kan de tent rocken When she's in the mood Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey She don't talk down to me Ze neemt mijn humeur geduldig op Ze luistert constant naar me Ik val altijd uit elkaar Ze houdt er niet van als ik niet thuis ben Ik haat het als ik haar alleen moet laten Het meisje is geboren met een jaloers bot And a runaway heart Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey Got a girl in the Georgia hills Saves my money so I pay my bills Brak een fles, nam mijn pillen Got me to sleep She makes a thing out of me Kent de wereld die ik wil zien De hemel weet dat ze moet zijn One promise I keep Hey hey hey hey hey Hey hey hey hey hey