Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tokio hotel Songtekst: phantomrider

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tokio hotel - phantomrider ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van phantomrider? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tokio hotel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tokio hotel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals phantomrider .

Origineel

Gas and blood. Is all I've got. In you I trust. The final exit's. Passin' by. The wheels run free. Under me. It's you I feel. A million sparks are falling down. I turn the wheel around. Kiss me goodbye. Into the light. Like a phantom rider. I'm dying tonight. So dark and cold. I drive alone. Like a phantom rider. Can't make it all on my own. Promises. I scratched so deep. In your empty seat. The sky is turning upside down. I turn the wheel around. Kiss me goodbye. Into the light. Like a phantom rider. I'm dying tonight. So dark and cold. I drive alone. Like a phantom rider. Can't make it all on my own. I don't know your name. But still believe. Now it's the time. For you and me. Time for you and me. Now I'm here. No more fears. Angel, don't you cry. I'll meet you on. The other side. Goodbye. Into the light. Like a phantom rider. I'm dying tonight. So dark and cold. I drive alone. Like a phantom rider. Can't make it all on my own. Hey!. I'm here with you. I am here, here. Leave me alone. Phantom rider. Always die on their own

 

Vertaling

Gas en bloed. Is alles wat ik heb. Op jou vertrouw ik. De laatste uitgang is. Passin' by. De wielen gaan vrijuit. Onder mij. Het is jij die ik voel. Een miljoen vonken vallen naar beneden. Ik draai het wiel rond. Kus me vaarwel. In het licht. Als een spookrijder. Ik sterf vannacht. Zo donker en koud. Ik rij alleen. Als een spookrijder. Ik red het niet in mijn eentje. Beloofd. Ik krabde zo diep. In je lege stoel. De hemel draait op z'n kop. Ik draai het stuur om. Kus me vaarwel. In het licht. Als een spookrijder. Ik sterf vannacht. Zo donker en koud. Ik rij alleen. Als een spookrijder. Ik red het niet in mijn eentje. Ik ken je naam niet. Maar geloof toch. Nu is het de tijd. Voor jou en mij. Tijd voor jou en mij. Nu ben ik hier. Geen angsten meer. Angel, huil maar niet. Ik ontmoet je aan... De andere kant. Vaarwel. In het licht. Als een spookrijder. Ik sterf vannacht. Zo donker en koud. Ik rijd alleen. Als een spookrijder. Ik red het niet in mijn eentje. Hey! Ik ben hier bij jou. Ik ben hier, hier. Laat me met rust. Phantom rider. Sterven altijd in hun eentje