Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom e arnaldo 11 Songtekst: ciume exagerado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom e arnaldo 11 - ciume exagerado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ciume exagerado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom e arnaldo 11! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom e arnaldo 11 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ciume exagerado .

Origineel

Já sofri. Já chorei. Por alguém que eu magoei. Eu achei que era o bom e me ferrei. Tanta coisa rolou. Mil promessas de amor. Um romance que o cinema não inventou. Tudo era tão lindo. Sonho colorido. Parecia não ter fim. Amor descontrolado. Ciúme exagerado. Separou ela de mim. Hoje eu sei. Que vacilei e joguei fora. Aquele amor. Um cara enciumado. Só faz o que é errado. E acaba tudo em dor. E com a dor eu aprendi. A controlar a emoção. Se um dia ela voltar. Eu vou saber cuidar. Do seu coração

 

Vertaling

Ik heb geleden. Ik heb gehuild. Voor iemand die ik pijn heb gedaan. Ik dacht dat ik de goede man was en ik werd genaaid. Er is zoveel gebeurd. Duizend beloften van liefde. Een romance die de films niet hebben uitgevonden Alles was zo mooi Kleurrijke droom. Het leek eindeloos. Ongecontroleerde liefde. Overdreven jaloezie. Het scheidde haar van mij. Vandaag weet ik het. Dat ik het verpest heb en het weggegooid heb. Die liefde. Een jaloerse kerel. Doet alleen wat verkeerd is. En het eindigt allemaal in pijn. En met de pijn die ik leerde. Om de emotie te controleren. Als het op een dag terugkomt. Ik zal weten hoe ik voor je moet zorgen. Van je hart