Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom e arnaldo 11 Songtekst: eu já bebi (part. zé ricardo e thiago)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom e arnaldo 11 - eu já bebi (part. zé ricardo e thiago) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu já bebi (part. zé ricardo e thiago)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom e arnaldo 11! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom e arnaldo 11 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu já bebi (part. zé ricardo e thiago) .

Origineel

Pare de beber, e vem comemorar. Chamei os meus amigos, fui correndo la pro bar. Eu bebo é pra cair, se fosse pra voar. Bebia Red Bull mais sem uísque ai não dá. Na verdade eu bebo pouco, mais o pouco que eu bebo. Me transforma em outro alguém, e esse alguém bebe demais. (Meu Deus). Eu já perdi as contas do quanto eu já bebi. Enquanto houver cachaça eu vou ficar aqui. Eu já bebi, tanto que eu já tô esquecendo. Que eu bebi pra esquecer de quem eu nem tô sabendo

 

Vertaling

Stop met drinken, en kom het vieren. Ik belde mijn vrienden en rende naar de bar. Ik drink om te vallen, als het was om te vliegen. Ik zou Red Bull drinken, maar geen whisky. Eigenlijk drink ik niet veel, maar het weinige dat ik drink wel. Het verandert me in iemand anders, en die iemand drinkt te veel. (Mijn God). Ik ben de tel kwijt van hoeveel ik gedronken heb. Zolang er cachaça is, blijf ik hier. Ik heb al zoveel gedronken dat ik het nu al vergeet. Dat ik dronk om te vergeten wie ik niet eens ken