Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: green, green grass of home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - green, green grass of home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green, green grass of home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green, green grass of home .

Origineel

The old home town looks the same As I step down from the train And there to meet me is my Mama and Papa Down the road I look and there runs Mary Hair of gold and lips like cherries It's good to touch the green, green grass of home Yes, they'll all come to meet me Arms reaching, smiling sweetly It's good to touch the green, green, grass of home The old house is still standing Tho' the paint is cracked and dry And there's that old oak tree that I used to play on Down the lane I walk with my sweet Mary Hair of gold and lips like cherries It's good to touch the green, green grass of home Yes, they'll all come to meet me Arms reaching, smiling sweetly It's good to touch the green, green grass of home [Spoken:] Then I awake and look around me At the four grey walls that surround me And I realize, yes, I was only dreaming For there's a guard and there's a sad old padre - Arm in arm we'll walk at daybreak Again I touch the green, green grass of home Yes, they'll all come to see me in the shade Of that old oak tree As they lay me neath the green, green grass of home

 

Vertaling

De oude thuisstad ziet er nog hetzelfde uit als ik uit de trein stap En daar zijn mijn mama en papa om me te ontmoeten Langs de weg kijk ik en daar loopt Mary Haar van goud en lippen als kersen Het is goed om het groene gras van thuis aan te raken Ja, ze komen me allemaal tegemoet Arms reaching, smiling sweetly Het is goed om het groene, groene gras van thuis aan te raken Het oude huis staat nog overeind Al is de verf gebarsten en droog En daar is die oude eik waar ik altijd tegen speelde Door het laantje loop ik met mijn lieve Mary Haar van goud en lippen als kersen Het is goed om het groene, groene gras van thuis aan te raken Ja, ze komen allemaal om mij te ontmoeten Arms reaching, smiling sweetly Het is goed om het groene gras van thuis aan te raken [Gesproken:] Dan word ik wakker en kijk om me heen naar de vier grijze muren die me omringen En ik realiseer me, ja, ik droomde alleen maar Want er is een bewaker en er is een trieste oude padre... Arm in arm zullen we lopen bij het aanbreken van de dag Weer raak ik het groene gras van thuis aan Ja, ze zullen allemaal komen om mij te zien in de schaduw van die oude eik Als ze me neerleggen onder het groene, groene gras van thuis