Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: it never hurts to be nice to somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - it never hurts to be nice to somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it never hurts to be nice to somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it never hurts to be nice to somebody .

Origineel

It never hurts to be nice to somebody, oh no It never hurts to be nice to someone It never hurts to be nice to somebody, oh no And you know I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home You know I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home I sit alone, along about midnight And my lamp is burning low, yes it is Little darling, you know I'm so uptight I'm just wondering where did you go My love is burning, my heart is yearning for your returning And you know I love you, love you, love you baby Baby please tell me when are you coming home Because I love you, love you, love you baby Baby please tell me when are you coming home Little darling, you know that I've always tried, yes I will Just to keep you happy, just to keep you satisfied, woman You ought to believe me, you know that you grieve me, baby Why did you leave me? Oh yes I love you, love you, love you baby Baby please tell me when are you coming home It never hurts to be nice to somebody, oh no Oh you know I love you, love you, love you baby Baby please tell me when are you coming home Oh you know that I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home Oh you know that I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home, oh Lord Oh you know that I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home Oh you know that I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home, oh Lord Oh you know that I love you, love you, love you baby Baby, please tell me when are you coming home

 

Vertaling

Het kan nooit kwaad om aardig tegen iemand te zijn, oh nee Het kan nooit kwaad om aardig tegen iemand te zijn Het doet nooit pijn om aardig tegen iemand te zijn, oh nee En je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Ik zit alleen, rond middernacht And my lamp is burning low, yes it is Schatje, je weet dat ik zo gespannen ben Ik vraag me gewoon af waar je bent gebleven Mijn liefde brandt, mijn hart verlangt naar je terugkeer En je weet dat ik van je hou, van je hou, van je hou baby Baby vertel me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Want ik hou van je, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Schatje, je weet dat ik altijd geprobeerd heb, ja dat zal ik Alleen maar om je gelukkig te houden, alleen maar om je tevreden te houden, vrouw Je zou me moeten geloven, je weet dat je me verdriet doet, schatje Waarom heb je me verlaten? Oh ja ik hou van je, hou van je, hou van je baby Baby vertel me alsjeblieft wanneer kom je naar huis Het kan nooit kwaad om aardig tegen iemand te zijn, oh nee Oh weet je ik hou van je, hou van je, hou van je baby Baby vertel me alsjeblieft wanneer je thuis komt Oh je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Oh je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je naar huis komt, oh Heer Oh je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Baby, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt Oh je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je thuiskomt, o Heer Oh je weet dat ik van je hou, hou van je, hou van je baby Schatje, zeg me alsjeblieft wanneer je naar huis komt