Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: it takes a worried man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - it takes a worried man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it takes a worried man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it takes a worried man .

Origineel

It takes a worried man to sing a worried song It takes a worried man to sing a worried song Let me tell you that it takes a worried man to sing a worried song I'm worried now, I'm worried now, I'm worried now, I'm worried now now, baby I'm worried now but I won't be worried long Well I went across to river to lay me down to sleep Let tell you that I went across to river to lay me down to sleep I went across to river baby to lay me down to sleep When I woke up, I woke up, I woke up, I woke up, I woke up, baby And there were shackles around my feet Let me tell you, baby It takes a worried man to sing a little worried song It takes a worried man to sing a worried song It takes a worried man to sing a worried song I'm worried now but I won't be worried long I won't be worried long Let me tell you something, baby I won't be worried long

 

Vertaling

Je hebt een bezorgde man nodig om een bezorgd lied te zingen Je hebt een bezorgde man nodig om een bezorgd lied te zingen Laat me je vertellen dat er een bezorgde man nodig is om een bezorgd lied te zingen Ik ben nu bezorgd, ik ben nu bezorgd, ik ben nu bezorgd, ik ben nu bezorgd nu, baby Ik ben nu bezorgd maar ik zal niet lang bezorgd zijn Nou ging ik naar de overkant van de rivier om te gaan slapen Laat me je vertellen dat ik naar de overkant van de rivier ging om te gaan slapen Ik ging naar de overkant van de rivier om te gaan slapen. Toen ik wakker werd, werd ik wakker, werd ik wakker, werd ik wakker, schatje En er zaten boeien om mijn voeten Laat me je vertellen, baby Je hebt een bezorgde man nodig om een bezorgd liedje te zingen Je hebt een bezorgde man nodig om een bezorgd liedje te zingen Je hebt een bezorgde man nodig om een bezorgd liedje te zingen Ik ben nu bezorgd maar ik zal niet lang bezorgd zijn Ik zal niet lang ongerust zijn Laat me je iets vertellen, baby ik zal niet lang ongerust zijn