Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: sometimes we cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - sometimes we cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sometimes we cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sometimes we cry .

Origineel

Sometimes we know Sometimes we don't Sometimes we give And sometimes we won't Sometimes we're strong And sometimes we're wrong Sometimes we cry Sometimes we cry Sometimes it's bad When the going gets tough Help me look in the mirror Help me wanna give up Sometime you know leave it Want to try Sometimes we cry Well we gonna have to sit down And think it through Yeah, if we only hear them What more can we do The only thing to do Is eat humble of pie Sometimes we cry Sometimes we cry For they put me in a jacket (For they put me in a jacket) Take me away (Take me away) I ain't gonna fake it (I ain't gonna fake it) Not like Johny Ray ( Not like Johny Ray) Sometimes we live (Sometimes we live) Sometimes we die (Sometimes we die) Sometimes we cry (Sometimes we cry) Sometimes we can't (Sometimes we can't) See everything straight (See everything straight) Sometimes everybody ( Sometimes everybody) Is on the make (Is on the make) Sometimes we cry (Sometimes we cry) For they put me in a jacket (For they put me in a jacket) Take me away (Take me away) I ain't gonna fake it (I ain't gonna fake it) Not like Johny Rain ( Not like Johny Rain) Sometimes we live (Sometimes we live) Sometimes we die (Sometimes we die) Sometimes we cry (Sometimes we cry) Sometimes we live (Sometimes we live) Sometimes we die (Sometimes we die) Sometimes we cry (Sometimes we cry) (There we go) Sometimes we live (Sometimes we live) Sometimes we die (Sometimes we die) Sometimes we cry Sometimes we live (Sometimes we live) Sometimes we die (Sometimes we die) Sometimes we cry (Sometimes we cry)

 

Vertaling

Soms weten we het Soms weten we het niet Soms geven we En soms willen we niet Soms zijn we sterk En soms hebben we het mis Soms huilen we Soms huilen we Sometimes it's bad When the going gets tough Help me in de spiegel te kijken Help me wanna give up Soms weet je laat het Wil je het proberen Soms huilen we Dan moeten we gaan zitten En er over nadenken Ja, als we ze alleen maar horen Wat kunnen we nog meer doen The only thing to do is nederig taart eten Soms huilen we Soms huilen we For they put me in a jacket (Want ze stopten me in een jas) Take me away (Neem me mee) I ain't gonna fake it (Ik ga niet doen alsof) Not like Johny Ray ( Niet zoals Johny Ray) Sometimes we live (Soms leven we) Sometimes we die (Soms gaan we dood) Soms huilen we (Soms huilen we) Sometimes we can't (Soms kunnen we niet) See everything straight (Zie alles recht (Zie alles recht) Sometimes everybody (Soms iedereen) Is on the make (Is on the make) Sometimes we cry (Soms huilen we) For they put me in a jacket (Want ze stoppen me in een jas) Take me away (Neem me mee) I ain't gonna fake it (Ik ga niet doen alsof) Not like Johny Rain ( Niet zoals Johny Rain) Sometimes we live (Soms leven we) Sometimes we die (Soms gaan we dood) Sometimes we cry (Soms huilen we) Sometimes we live (Soms leven we) Soms gaan we dood (Soms gaan we dood) Soms huilen we (Soms huilen we) (Daar gaan we) Soms leven we (Soms leven we) Soms gaan we dood (Soms gaan we dood) Sometimes we cry Soms leven we (Soms leven we) Soms gaan we dood (Soms gaan we dood) Soms huilen we (Soms huilen we)