Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: spanish eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - spanish eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spanish eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spanish eyes .

Origineel

Blue Spanish eyes, teardrops are falling from your Spanish eyes Please, please don't cry, this is just "adios" and not "goodbye" Soon I'll return bringing you all the love your heart can hold Please say "Si­, si", say you and your Spanish eyes will wait for me Blue Spanish eyes, prettiest eyes in all of Mexico True Spanish eyes, please smile for me once more before I go Soon I'll return bringing you all the love your heart can hold Please say "Si, si", say you and your Spanish eyes will wait for me You and your Spanish eyes will wait for me

 

Vertaling

Blauwe Spaanse ogen, de tranen vallen van je Spaanse ogen Huil alsjeblieft niet, dit is slechts "adios" en geen "vaarwel" Spoedig zal ik terugkeren en je alle liefde brengen die je hart kan bevatten Zeg alsjeblieft "Si, si", zeg dat jij en je Spaanse ogen op me zullen wachten Blauwe Spaanse ogen, de mooiste ogen van heel Mexico Echte Spaanse ogen, lach nog eens voor me voor ik ga Spoedig zal ik terugkeren en je alle liefde brengen die je hart kan bevatten Zeg alsjeblieft "Si, si", zeg dat jij en je Spaanse ogen op me zullen wachten Jij en je Spaanse ogen zullen op me wachten