Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom jones Songtekst: that’s all that matters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom jones - that’s all that matters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that’s all that matters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that’s all that matters .

Origineel

I know I'm not your first love they're just a past memory I'm the one who's got you now and that's all that matters to me I know other arms have held you but I'm not jealous of these Mine are the arms that hold you now and that's all that matters to me I came alive when you came along yes you've brought life back to me And I don't care what's in your past you're as far as I can see I know other lips have kissed you and I know you've been thrilled and pleased Mine are the lips that kiss you now and that's all that matters to me Yes mine are the arms that hold you now and that's all that matters to me

 

Vertaling

Ik weet dat ik niet je eerste liefde ben, ze zijn slechts een herinnering uit het verleden Ik ben degene die jou nu heeft en dat is het enige dat telt voor mij Ik weet dat andere armen je hebben vastgehouden maar ik ben niet jaloers op deze De mijne zijn de armen die je nu vasthouden en dat is het enige dat telt voor mij Ik kwam tot leven toen jij langskwam, ja, jij bracht het leven terug in mij En het maakt me niet uit wat er in je verleden is, je bent zo ver als ik kan zien Ik weet dat andere lippen je gekust hebben en ik weet dat je opgewonden en blij was De mijne zijn de lippen die je nu kussen en dat is het enige dat telt voor mij Ja, de mijne zijn de armen die je nu vasthouden en dat is het enige dat telt voor mij