Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: around the roses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - around the roses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van around the roses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals around the roses .

Origineel

Got a feeling I'm wrong.. Got a feeling the joke's on me.. Thought that you were my friend.. Around the roses again. Around the roses again.. Don't stare into the sun.. I'm left here with a smoking gun.. Right back where I've been.. Around the roses again. Around the roses again.. [CHORUS:]. Here we go around again.. Never lose but don't quite win.. All I want is to believe in you.. [repeat chorus]. Got a feeling she's gone.. Like my faith has been over run.. Ain't no truth to defend.. Around the roses again. Around the roses again.. Around the roses again.. Around the roses again.

 

Vertaling

Ik heb het gevoel dat ik het mis heb... Ik heb het gevoel dat de grap op mij is... Ik dacht dat je mijn vriend was... Weer rond de rozen. Weer rond de rozen... Staar niet in de zon... Ik zit hier met een rokend pistool... Terug waar ik geweest ben... Weer rond de rozen. Around the roses again..... [CHORUS:]. Daar gaan we weer... Nooit verliezen maar niet helemaal winnen... Alles wat ik wil is in jou geloven... [herhaal refrein]. Got a feeling she's gone... Alsof mijn geloof overreden is... Er is geen waarheid te verdedigen... Around the roses again. Around the roses again.. Around the roses again.. Around the roses again.