Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: big boss man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - big boss man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big boss man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big boss man .

Origineel

Big boss man, can't you hear me when I call? Big boss man, can't you hear me when I call? Well you ain't so big, you just tall, that's all Well you got me working boss man, working around the clock One little drink of water but you won't let tommy stop Big boss man, can't you hear me when I call? Well you ain't so big, you just tall, that's all You got me working boss man, working around the clock One little drink of water, but you won't let tommy stop Big boss man, can't you hear me when I call? Listen you ain't so big, you just tall, that's all

 

Vertaling

Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Nou, je bent niet zo groot, je bent gewoon lang, dat is alles. Je hebt me aan het werk gezet, baas, ik werk de klok rond. Een klein slokje water, maar je laat Tommy niet stoppen. Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Nou, je bent niet zo groot, je bent gewoon lang, dat is alles. Je hebt me aan het werk gezet, baas, de klok rond. Een klein slokje water, maar je laat Tommy niet stoppen. Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Luister, je bent niet zo groot, je bent gewoon lang, dat is alles.