Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: let me up (i've had enough)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - let me up (i've had enough) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me up (i've had enough)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me up (i've had enough) .

Origineel

Work 20 years and they'll take care of you. They'll buy you a diamond, they'll send you on a cruise. Give it all your money, give it all your time. Then wake up one morning and wonder why. Chorus. Let me up - I've had enough. I believe you baby, I know you wouldn't lie. Like a dog won't bark, like a bird won't fly. Yeah pretty little baby, you're a weapon with eyes. I know what you want, but it's a surprise. Let me up - I've had enough. Yeah, yeah, be honest with me. Honey am I what you thought I would be. You tell me you love me baby, you'll be true. I want to believe you, but I don't know why I do. I woke up this mornin', there was a car in the drive. I didn't recognize it, who was that guy?. (Repeat Chorus). Yeah, yeah, yeah - I tell ya, this is not. A question of humility here

 

Vertaling

Werk 20 jaar en ze zullen voor je zorgen. Ze kopen een diamant voor je, ze sturen je op een cruise. Geef het al je geld, geef het al je tijd. Dan word je op een morgen wakker en vraag je je af waarom. Refrein. Laat me los - ik heb er genoeg van. Ik geloof je schat, ik weet dat je niet zou liegen. Zoals een hond niet blaft, zoals een vogel niet vliegt. Ja mooie kleine baby, je bent een wapen met ogen. Ik weet wat je wilt, maar het is een verrassing. Laat me los. Ik heb er genoeg van. Ja, ja, wees eerlijk tegen me. Schatje ben ik wat je dacht dat ik zou zijn. Als je zegt dat je van me houdt, ben je eerlijk. Ik wil je geloven, maar ik weet niet waarom ik dat doe. Ik werd vanochtend wakker, er stond een auto op de oprit. Ik herkende hem niet, wie was die kerel? (Herhaal refrein). Ja, ja, ja - Ik zeg je, dit is niet. Een kwestie van nederigheid hier