Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: red river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - red river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red river .

Origineel

She's got a 3d Jesus in a picture frame. Got a child she's never named. She shakes a snake above her hair. Talks in tongues when there's no one there. So meet me tonight by the red river. Where the water is clear and cold. Meet me tonight by the red river. And look down into your soul. Look down into your soul. She's got a rosary and a rabbit's foot. A black cat bone that keeps her good. A tiger tooth and a gris-gris stick. Still it don't do the trick. So meet me tonight by the red river. Where the water is clear and cold. Meet me tonight by the red river. And look down into your soul. Look down into your soul. I'm gonna walk her down to gypsytown. Find the spirit queen I've seen around. Paint her body up in mud and clay. Let the river wash it all away. So meet me tonight by the red river. Where the water is clear and cold. Meet me tonight by the red river. And look down into your soul. Look down into your soul. Look down into your soul

 

Vertaling

Ze heeft een 3D Jezus in een fotolijstje. Heeft een kind dat ze nooit een naam heeft gegeven. Ze schudt een slang boven haar haar. Spreekt in tongen als er niemand is. Dus ontmoet me vanavond bij de rode rivier. Waar het water helder en koud is. Ontmoet me vanavond bij de rode rivier. En kijk naar beneden in je ziel. Kijk naar beneden in je ziel. Ze heeft een rozenkrans en een konijnenpoot. Een zwart kattenbeen dat haar goed houdt. Een tijgertand en een gris-gris stok. Toch is het niet genoeg. Dus ontmoet me vanavond bij de rode rivier. Waar het water helder en koud is. Ontmoet me vanavond bij de rode rivier. En kijk naar beneden in je ziel. Kijk naar beneden in je ziel. Ik ga met haar naar Gypsytown. Zoek de geestenkoningin die ik heb gezien. Beschilder haar lichaam met modder en klei. Laat de rivier alles wegspoelen. Dus ontmoet me vanavond bij de rode rivier. Waar het water helder en koud is. Ontmoet me vanavond bij de rode rivier. En kijk naar beneden in je ziel. Kijk naar beneden in je ziel. Kijk naar beneden in je ziel