Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: runaway trains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - runaway trains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van runaway trains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals runaway trains .

Origineel

She's up there all alone. I'm down here changing lanes. Her room was dark and cold. I'm listening to the waves. And I'm depending on time, babe. To get you out of my mind. Chorus. I guess it's one of those things. You can never explain. Like when an angel cries. Like runaway trains. Like one of those times. That's never the same. Like when someone dies. Like runaway trains. She says 'I understand. I'm used to being alone. And holding my own hand. I'm stronger than you know'. (Repeat Chorus). Don't blame me. (Repeat Chorus)

 

Vertaling

Ze is daar helemaal alleen. Ik ben hier beneden van rijbaan aan het veranderen. Haar kamer was donker en koud. Ik luister naar de golven. En ik ben afhankelijk van de tijd, schat. Om je uit mijn gedachten te krijgen. Refrein. Ik denk dat het een van die dingen is. Die je nooit kunt uitleggen. Zoals wanneer een engel huilt. Zoals op hol geslagen treinen. Zoals een van die keren. Dat is nooit hetzelfde. Zoals wanneer iemand sterft. Zoals op hol geslagen treinen. Ze zegt: 'Ik begrijp het. Ik ben gewend alleen te zijn. En mijn eigen hand vast te houden. Ik ben sterker dan je weet'. (Herhaal refrein). Geef mij niet de schuld. (Herhaal refrein)