Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: the wild one forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - the wild one forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wild one forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wild one forever .

Origineel

Well the moon sank as the wind blew. And the street lights slowly died. Yeah they call you the wild one. Said stay away from her. Said she couldn't love no one if she tried. But then somethin' I saw in your eyes. Told me right away. That you were gonna have to be mine. The strangest feeling came over me down inside. No matter what it takes. I'll never get over how good it felt. When you finally held me. I will never regret baby. Those few hours linger on in my head forever

 

Vertaling

Nou, de maan zonk terwijl de wind blies. En de straatverlichting ging langzaam uit. Ja, ze noemen jou de wilde. Ze zeiden dat je bij haar uit de buurt moest blijven. Ze zei dat ze van niemand kon houden als ze het probeerde. Maar toen zag ik iets in je ogen. Het vertelde me meteen. Dat je de mijne zou moeten zijn. Het vreemdste gevoel bekroop me van binnen. Wat er ook voor nodig is. Ik zal er nooit overheen komen hoe goed het voelde. Toen je me eindelijk vasthield. Ik zal er nooit spijt van hebben, schatje. Die paar uur zullen voor altijd in mijn hoofd blijven hangen.