Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: wooden heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - wooden heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wooden heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wooden heart .

Origineel

Can't you see I love you? Please don't break my heart in two That's not hard to do cause I don't have a wooden heart And if you say good-bye Then I know that I would cry Maybe I would die cause I don't have a woooden heart There's no strings upon this love of mine It was always you from the start Treat me nice treat me good Treat me like you really should Cause I'm not made of wood and I don't have a wooden heart Treat me nice treat me good treat me like you really should Cause I'm not made of wood and I don't have a wooden heart No I don't have a wooden heart

 

Vertaling

Zie je niet dat ik van je hou? Breek mijn hart alsjeblieft niet in tweeën Dat is niet zo moeilijk want ik heb geen houten hart En als je vaarwel zegt Dan weet ik dat ik zou huilen Misschien sterf ik wel, want ik heb geen houten hart Er zitten geen touwtjes aan deze liefde van mij Het was altijd jij vanaf het begin Behandel me aardig, behandel me goed Behandel me zoals het hoort Want ik ben niet van hout en ik heb geen houten hart Behandel me aardig, behandel me goed, behandel me zoals je echt zou moeten doen Want ik ben niet van hout en ik heb geen houten hart Nee ik heb geen houten hart