Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom petty and the heartbreakers Songtekst: you and me (clubhouse version, 2007)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom petty and the heartbreakers - you and me (clubhouse version, 2007) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and me (clubhouse version, 2007)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom petty and the heartbreakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom petty and the heartbreakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and me (clubhouse version, 2007) .

Origineel

Take a look At what I got I can't promise You a lot But you and me And the road ahead I can't change You from yourself You gotta want it All that's left Is you and me And the road ahead Wherever that wind might blow Wherever that river rolls You know I will go with you Lookin' over The mountain's crown The water roars And tumbles down Like you and me And the road ahead Wherever that wind might blow Wherever that river rolls You know I will go with you Just you and me And the road ahead Just you and me And the road ahead

 

Vertaling

Kijk eens. naar wat ik heb Ik kan je niet veel beloven Je veel Maar jij en ik En de weg die voor ons ligt Ik kan je niet veranderen Je van jezelf Je moet het willen Alles wat overblijft is jij en ik En de weg die voor ons ligt Waar de wind ook waait Waar de rivier ook heen rolt Je weet dat ik met je mee zal gaan Lookin 'over De kruin van de berg Het water buldert En tuimelt naar beneden Zoals jij en ik En de weg voor ons Waar de wind ook waait Waar de rivier ook heen rolt Je weet dat ik met je mee zal gaan Alleen jij en ik En de weg die voor ons ligt Alleen jij en ik En de weg die voor ons ligt