Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom schuman Songtekst: all this love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom schuman - all this love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all this love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom schuman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom schuman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all this love .

Origineel

I had some problems and no one could seem to solve them. But you found the answer. You told me to take this chance and learn the ways of love, My baby, and all that it has to offer. In time you will see that love won't let you down. You said that you loved me; said hurt only came to pass me. It sounded so convincing that I gave it half a chance And learned the ways of love, my baby. There is so much love inside me, And all that I have I'll give my all to you; All, all my love, baby and: All this love is waiting for you, my baby, my sugar; And all this love is waiting for you. All this love is waiting for you, my baby, my sugar; And all this love is waiting for you. As the sun has its place up in the sky, I love you so dearly, And all the same there's no need to wonder why. I need you, please hear me. Say you really love me baby, Say you really love me, darlin'; 'Cause I really love you, baby. Oh, I really love you, darlin. Say you really love me baby, Say you really love me, darlin'; 'Cause I really love you, baby.

 

Vertaling

Ik had wat problemen en niemand leek ze op te lossen. Maar jij vond het antwoord. Jij zei me deze kans te grijpen en de wegen van de liefde te leren kennen, Mijn baby, en alles wat het te bieden heeft. Mettertijd zul je zien dat liefde je niet in de steek zal laten. Je zei dat je van me hield; zei dat pijn alleen kwam om mij te passeren. Het klonk zo overtuigend dat ik het een halve kans gaf En de wegen van de liefde leerde, mijn baby. Er zit zoveel liefde in mij, En alles wat ik heb zal ik aan jou geven; Alles, al mijn liefde, baby: Al deze liefde wacht op jou, mijn baby, mijn suiker; En al deze liefde wacht op jou. Al deze liefde wacht op jou, mijn baby, mijn schat; En al deze liefde wacht op jou. Zoals de zon zijn plaats heeft aan de hemel, Ik hou zo veel van je, En je hoeft je niet af te vragen waarom. Ik heb je nodig, hoor me alsjeblieft. Zeg dat je echt van me houdt, schat, Zeg dat je echt van me houdt, schat; Want ik hou echt van je, schat. Oh, ik hou echt van je, schat. Zeg dat je echt van me houdt, schat, Zeg dat je echt van me houdt, schat; Want ik hou echt van je, schat.