Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom t. hall Songtekst: mama bake a pie (daddy kill a chicken)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom t. hall - mama bake a pie (daddy kill a chicken) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mama bake a pie (daddy kill a chicken)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom t. hall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom t. hall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mama bake a pie (daddy kill a chicken) .

Origineel

People staring at me as they wheel me Down the ramp toward my plane The war is over for me I've forgotten everything except the pain Thank you sir, and yes sir, It was worth it for the ol' red, white and blue And since, I won't be walking I suppose I'll save some money buying shoes The bottle hidden underneath the blanket, over my two battered legs I can see the stewardess make over me and ask "Were you afraid?" I'll say, "Why no I'm Superman, and couldn't find the phone booth quite in time." A GI gets a lot of laughs If he remembers all the funny lines [Chorus: ] Mama bake a pie, Daddy kill a chicken Your son is coming home, 11:35 Wednesday night The letter that she wrote me said good-bye She couldn't wait and lots of luck The bottle underneath the blanket feels Just like an old friend to my touch I know she'll come and see me But I bet she never once looks at my legs Naw, she'll talk about the weather And the dress she wore the July 4th parade Lord, I love her And I don't believe this bottle's gonna get her off my mind I see here in the paper Where they say the war is just a waste of time [Chorus:]

 

Vertaling

Mensen staren naar me als ze me in een rolstoel van de helling naar mijn vliegtuig De oorlog is voor mij voorbij Ik ben alles vergeten, behalve de pijn Dank u meneer, en ja meneer, Het was het waard voor het oude rood, wit en blauw En aangezien ik niet meer zal lopen denk ik dat ik wat geld kan besparen door schoenen te kopen De fles verstopt onder de deken, over mijn twee gehavende benen Ik zie de stewardess over me heen kijken en vragen: "Was je bang?" Ik zeg: "Nee, ik ben Superman en kon de telefooncel niet op tijd vinden." Een GI krijgt een hoop gelach als hij zich alle grappige zinnen herinnert [refrein: ] Mama bakt een taart, papa doodt een kip Je zoon komt woensdagavond om 23.35 uur thuis In de brief die ze me schreef stond vaarwel Ze kon niet wachten en veel geluk De fles onder de deken voelt Net als een oude vriend die ik aanraak Ik weet dat ze me komt opzoeken Maar ik wed dat ze nooit eens naar mijn benen kijkt Nee, ze zal het over het weer hebben En de jurk die ze droeg op de 4 juli parade Heer, ik hou van haar En ik geloof niet dat deze fles haar uit mijn gedachten zal krijgen Ik zie hier in de krant Waar ze zeggen dat de oorlog gewoon tijdverspilling is [Refrein:]