Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom t. hall Songtekst: st. george isle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom t. hall - st. george isle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van st. george isle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom t. hall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom t. hall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals st. george isle .

Origineel

I saw an eagle catch a fish crossed my fingers made a wish He flew away to clear blue skies the way an eagle flies I saw the sun rise o'er the sea through the clouds he winked at me Brightened up and seemed to say here is another day Out of St George Isle people make you smile Won't you bide a while out on St George Isle [ sax ] I found a penny on the beach in the sand beneath my feet Fortune someone had one day and let it slip away Oyster boats in disarray scattered all around the bay Makes me think of one complaint I wish that I could paint Out of St George Isle... Out of St George Isle...

 

Vertaling

Ik zag een adelaar een vis vangen, kruiste mijn vingers en deed een wens. Hij vloog weg naar een heldere blauwe hemel, zoals een adelaar vliegt Ik zag de zon opkomen over de zee door de wolken heen hij knipoogde naar mij Hij fleurde op en leek te zeggen: Hier is weer een dag Uit St George Isle laten de mensen je glimlachen Wil je niet een tijdje wachten op St George Isle [ sax ] Ik vond een penny op het strand in het zand onder mijn voeten Op een dag had iemand geluk en liet het wegglijden Oesterboten in wanorde verspreid over de hele baai Doet me denken aan een klacht die ik wou dat ik kon schilderen Out of St George Isle... Out of St George Isle...