Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom tom club Songtekst: dangerous dub

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom tom club - dangerous dub ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dangerous dub? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom tom club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom tom club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dangerous dub .

Origineel

Spicy-sweet temptation! (Oooh, oooh!) A deadly combination! (Oooh, oooh!) She may look cute to you. . . (Oooh, oooh!) Let me tell you, my friend She is dangerous. . .(Dangerous!) Aha! She may look cute to you. . . (Ooooh, oooh, oooh. . .) (Dangerous!) She may look cute to you. . . (Ooooh, oooh, oooh. . .) Dangerous attraction. . . (Oooh, oooh!) Cause a chain reaction! (Oooh, oooh!) She may look cute to you! (Oooh, oooh!) So let me, let me, let me, let me, let me tell you She is dangerous! (Dangerous!) So I got to, got to, got to, got to, got to really tell you She is dangerous! Oooh, yeah! (Oooh, oooh!) So let me, let me, let me, let me, let me tell you. .

 

Vertaling

Pikant-zoete verleiding! (Oooh, oooh!) Een dodelijke combinatie! (Oooh, oooh!) Ze ziet er misschien schattig uit voor jou.. . (Oooh, oooh!) Laat me je vertellen, mijn vriend Ze is gevaarlijk. . . ... Gevaarlijk! Aha! Ze ziet er misschien schattig uit voor jou. . . (Ooooh, oooh, oooh. . .) (Gevaarlijk!) Ze ziet er misschien schattig uit voor jou. . . (Ooooh, oooh, oooh. . .) Gevaarlijke aantrekkingskracht. . . (Oooh, oooh!) Veroorzaak een kettingreactie! (Oooh, oooh!) Ze ziet er misschien schattig uit voor jou! (Oooh, oooh!) Dus laat me, laat me, laat me, laat me, laat me je vertellen Ze is gevaarlijk! (Gevaarlijk!) Dus ik moet, moet, moet, moet, moet je echt vertellen Ze is gevaarlijk! Oooh, yeah! (Oooh, oooh!) Dus laat me, laat me, laat me, laat me het je vertellen. .