Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom tom club Songtekst: love to love you baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom tom club - love to love you baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love to love you baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom tom club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom tom club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love to love you baby .

Origineel

I love to love you baby When you're laying so close to me There's no place I'd rather you be Than with me here I love to love you baby Do it to me again and again You put me in such an awful spin In a spin I love to love you baby Lay your head down real close to me Soothe my mind and set me free Set me free I love to love you baby When you're laying so close to me There's no place I'd rather you be Than with me here I love to love you baby Do it to me again and again You put me in such an awful spin In a spin I love to love you baby I love to love you baby I love to love you baby Love to love you baby baby I love to love you baby When you're laying so close to me There's no place I'd rather you be Than with me here I love to love you baby Do it to me again and again You put me in such an awful spin In a spin I love to love you baby Lay your head down so close to Soothe my mind and set me free Set me free I love to love you baby When you're laying so close to me There's no place I'd rather you be Than with me here I love to love you baby

 

Vertaling

Ik hou van je, schatje Als je zo dicht bij me ligt Er is geen plek waar ik je liever zou hebben dan hier bij mij Ik hou van je, schatje Doe het steeds weer met me Je brengt me in zo'n vreselijke draai In een roes Ik hou van je baby Leg je hoofd dicht tegen me aan Kalmeer mijn geest en maak me vrij Maak me vrij Ik hou van je, schatje Als je zo dicht tegen me aan ligt There's no place I'd rather you be dan hier bij mij I love to love you baby Doe het steeds weer met me Je brengt me in zo'n vreselijke draai In een roes I love to love you baby I love to love you baby I love to love you baby I love to love you baby baby I love to love you baby Als je zo dicht bij me ligt There's no place I'd rather you be Dan hier bij mij I love to love you baby Doe het steeds weer met me Je brengt me in zo'n vreselijke draai In een roes I love to love you baby Leg je hoofd zo dichtbij om Kalmeer mijn geest en maak me vrij Maak me vrij I love to love you baby Als je zo dicht bij me ligt There's no place I'd rather you be dan hier bij mij I love to love you baby