Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: bad liver and a broken heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - bad liver and a broken heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad liver and a broken heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad liver and a broken heart .

Origineel

Well I got a bad liver and broken heart, yeah, I drunk me a river since you tore me apart And I don't have a drinking problem, 'cept when I can't get a drink And I wish you'd a-known her, we were quite a pair, She was sharp as a razor and soft as a prayer So welcome to the continuing saga, she was my better half, and I was just a dog And so here am I slumped, I've been chipped and I've been chumped on my stool So buy this fool some spirits and libations, it's these railroad station bars And all these conductors and porters, and I'm all out of quarters And this epitaph is the aftermath, yeah I choose my path, hey, come on, Kath, He's a lawyer, he ain't the one for ya No, the moon ain't romantic, it's intimidating as hell, And some guy's trying to sell me a watch And so I'll meet you at the bottom of a bottle of bargain Scotch I got me a bottle and a dream, it's so maudlin it seems, You can name your poison, go on ahead and make some noise I ain't sentimental, this ain't a purchase, it's a rental, and it's purgatory, And hey, what's your story, well I don't even care Cause I got my own double-cross to bear And I'll see your Red Label, and I'll raise you one more, And you can pour me a cab, I just can't drink no more, Cause it don't douse the flames that are started by dames, It ain't like asbestos It don't do nothing but rest us assured, And substantiate the rumors that you've heard

 

Vertaling

Nou, ik heb een slechte lever en een gebroken hart, ja, Ik heb me een rivier gedronken sinds je me verscheurde En ik heb geen drankprobleem, behalve als ik geen drankje kan krijgen En ik wou dat je haar had gekend, we waren een leuk stel, Ze was scherp als een scheermes en zacht als een gebed Dus welkom bij de voortdurende saga, zij was mijn betere helft, en ik was maar een hond En hier zit ik dan, ik ben gechipt en ik ben op mijn kruk geslagen Dus koop deze dwaas wat sterke drank en plengoffers, het zijn deze spoorweg station bars En al deze conducteurs en kruiers, en ik heb geen kwartjes meer En dit grafschrift is de nasleep, ja ik kies mijn pad, hé, kom op, Kath, Hij is een advocaat, hij is niet de ware voor jou Nee, de maan is niet romantisch, het is zo intimiderend als de hel, En een kerel probeert me een horloge te verkopen En dus ontmoet ik je op de bodem van een fles goedkope whisky Ik heb een fles en een droom, het is zo sentimenteel dat het lijkt, Noem je vergif maar, ga je gang en maak wat lawaai Ik ben niet sentimenteel, dit is geen aankoop, het is een huur, en het is het vagevuur, En hé, wat is jouw verhaal, nou het kan me niet eens schelen Cause I got my own double-cross to bear En ik zal je Red Label zien, en ik zal je er nog een geven, En je kunt me een taxi inschenken, ik kan gewoon niet meer drinken, Omdat het de vlammen niet blust die worden gestart door dames, Het is niet zoals asbest Het doet niets anders dan ons geruststellen, En het bevestigt de geruchten die je hebt gehoord