Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: blue valentine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - blue valentine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue valentine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue valentine .

Origineel

She sends me blue valentines All the way from philadelphia To mark the anniversary Of someone that I used to be And it feels just like there's A warrant out for my arrest Got me checkin in my rearview mirror And I'm always on the run That's why I changed my name And I didn't think you'd ever find me here To send me blue valentines Like half forgotten dreams Like a pebble in my shoe As I walk these streets And the ghost of your memory Is the thistle in the kiss And the burgler that can break a roses neck Its the tatooed broken promise That I hide beneath my sleeve And I see you every time I turn my back She sends me blue valentines Though I try to remain at large They're insisting that our love Must have a eulogy Why do I save all of this madness In the nightstand drawer There to haunt upon my shoulders Baby I know Id be luckier to walk around everywhere I go With a blind and broken heart That sleeps beneath my lapel She sends me my blue valentines To remind me of my cardinal sin I can never wash the guilt Or get these bloodstains off my handa And it takes a lot of whiskey To take this nightmares go away And I cut my bleedin heart out every nite And I die a little more on each st. Valentines day Remember that I promised I would Write you... These blue valentines Blue valentines Blue valentines

 

Vertaling

Ze stuurt me blauwe valentines Helemaal uit Philadelphia Om de verjaardag te markeren van iemand die ik ooit was En het voelt net alsof er Een bevel voor mijn arrestatie Got me checkin in my rearview mirror And I'm always on the run That's why I changed my name En ik dacht niet dat je me hier ooit zou vinden Om me blauwe valentines te sturen Als half vergeten dromen Als een kiezelsteen in mijn schoen Als ik door deze straten loop En de geest van jouw herinnering Is de distel in de kus En de inbreker die een rozenhals kan breken Het is de getatoeëerde gebroken belofte That I hide under my sleeve En ik zie je elke keer als ik me omdraai Ze stuurt me blauwe valentines Hoewel ik op vrije voeten probeer te blijven Ze staan erop dat onze liefde Een grafrede moet hebben Waarom bewaar ik al deze waanzin In de lade van het nachtkastje Om daar te spoken op mijn schouders Schatje, ik weet... Ik zou gelukkiger zijn als ik overal rond zou lopen Met een blind en gebroken hart That sleeps under my lapel Ze stuurt me mijn blauwe valentines Om me te herinneren aan mijn hoofdzonde Ik kan de schuld nooit afwassen Of deze bloedvlekken van mijn hand krijgen En ik heb veel whisky nodig To take this nightmares go away En ik snij mijn bloedende hart eruit elke nacht En ik sterf een beetje meer op elke st. Valentijnsdag Onthoud dat ik beloofde dat ik je zou schrijven... Deze blauwe valentines Blauwe valentines Blauwe valentines