Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: fumblin’ with the blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - fumblin’ with the blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fumblin’ with the blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fumblin’ with the blues .

Origineel

Friday left me fumbling with the blues And it's hard to win when you always lose Because the nightspots spend your spirit Beat your head against the wall Two dead ends and you've still got to choose You know the bartenders they all know my name And they catch me when I'm pulling up lame And I'm a pool-shooting-shimmy-shyster shaking my head When I should be living clean instead You know the ladies I've been seeing off and on Well they spend your love and then they're gone You can't be lovin' someone who is savage and cruel Take your love and then they leave on out of town, no they do Well now falling in love is such a breeze But its standing up that's so hard for me I wanna squeeze you but I'm scared to death I'd break your back You know your perfume well it won't let me be And you know the bartenders all know my name And they catch me when I'm pulling up lame And I'm a pool-shooting-shimmy-shyster shaking my head When I should be living clean instead Well, come on baby let your love light shine Gotta bury me inside of your fire Because your eyes are enough to blind me You're like a-looking at the sun You gotta whisper tell me I'm the one Come on and whisper tell me I'm the one Gotta whisper tell me I'm the one Come on and whisper tell me I'm the one

 

Vertaling

Vrijdag liet me stuntelen met de blues En het is moeilijk te winnen als je altijd verliest Omdat de nachtkroegen je geest uitgeven Je hoofd tegen de muur slaan Twee doodlopende wegen en je moet nog steeds kiezen Je kent de barmannen ze kennen allemaal mijn naam En ze pakken me als ik me lam trek En ik ben een pool-shooting-shimmy-shyster die mijn hoofd schudt Terwijl ik een schoon leven zou moeten leiden Je kent de dames die ik af en toe zie Well they spend your love and then they're gone Je kunt niet van iemand houden die wild en wreed is Neem je liefde en dan gaan ze de stad uit, nee dat doen ze Nou, verliefd worden is zo'n makkie Maar het opstaan is zo moeilijk voor me Ik wil je knijpen maar ik ben doodsbang dat ik je rug zou breken Je kent je parfum goed, het laat me niet met rust En je weet dat de barmannen allemaal mijn naam kennen En ze betrappen me als ik me kreupel optrek En ik ben een pool-shooting-shimmy-shyster die mijn hoofd schudt When I should be living clean instead Nou, kom op schatje laat je liefdeslicht schijnen Je moet me begraven in je vuur Want je ogen zijn genoeg om me te verblinden You're like a-looking at the sun Je moet me fluisteren dat ik de ware ben Kom op, fluister me dat ik de ware ben Je moet me fluisteren dat ik de ware ben Kom op en fluister me dat ik de ware ben