Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: if i have to go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - if i have to go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i have to go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i have to go .

Origineel

And if I have to go will you remember me Will you find someone else while I'm away There's nothing for me in this world full of strangers It's all someone else's idea I don't belong here and you can't go with me You'll only slow me down Until I send for you don't wear your hair that way If you cannot be true I'll understand Tell all the others you'll hold in your arms That I said I'd come back for you I'll leave my jacket to keep you warm That's all that I can do If I have to go will you remember me Will you find someone else while I'm away

 

Vertaling

En als ik moet gaan, zal je aan me denken? Zal je iemand anders vinden terwijl ik weg ben Er is niets voor mij in deze wereld vol vreemden Het is allemaal iemand anders zijn idee Ik hoor hier niet en jij kan niet met me meegaan Je zult me alleen maar vertragen Tot ik je stuur, draag je haar niet zo Als je niet trouw kunt zijn, zal ik het begrijpen Vertel al de anderen die je in je armen houdt Dat ik zei dat ik terug zou komen voor jou Ik zal mijn jas achterlaten om je warm te houden Dat is alles wat ik kan doen Als ik moet gaan, zul je me dan herinneren? Zal je iemand anders vinden terwijl ik weg ben