Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: it rains on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - it rains on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it rains on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it rains on me .

Origineel

This is how the world will be Everywhere I go it rains on me Forty monkeys drowning in a boiling sea Everywhere I go it rains on me I went down into the valley to pray Everywhere I go it rains on me I got drunk and I stayed all day Everywhere I go it rains on me Everywhere I go Everywhere I go Everywhere I go It rains on me All god's chilluns can't you see Everywhere I go it rains on me Louie Lista and Marchese Everywhere I go it rains on me Robert Sheehan and Paul Body Everywhere I go it rains on me I went down to Argyle, I went down to Dix Everywhere I go it rains on me To get my powders and to get my fix Everywhere I go it rains on me Everywhere I go Everywhere I go Everywhere I go It rains on me Everywhere I go Everywhere I go Everywhere I go It rains on me

 

Vertaling

Dit is hoe de wereld zal zijn Overal waar ik ga regent het op mij Veertig apen verdrinken in een kokende zee Overal waar ik ga regent het op mij Ik ging naar de vallei om te bidden. Overal waar ik ga regent het. Ik werd dronken en bleef de hele dag. Overal waar ik ga regent het op mij Overal waar ik ga. Overal waar ik ga. Overal waar ik ga Het regent op mij Alle God's chilluns can't you see Overal waar ik ga regent het op mij Louie Lista en Marchese Overal waar ik ga it rains on me Robert Sheehan en Paul Body Overal waar ik ga it rains on me Ik ging naar Argyle, Ik ging naar Dix Overal waar ik ga it rains on me Om mijn poeders en mijn fix te krijgen Overal waar ik ga it rains on me Overal waar ik ga Overal waar ik ga Everywhere I go Het regent op mij Everywhere I go Everywhere I go Everywhere I go Het regent op mij