Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom waits Songtekst: never let go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom waits - never let go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never let go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom waits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom waits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never let go .

Origineel

Well ring the bell backwards Bury the axe Fall down on your knees in the dirt I'm tied to the mast Between water and wind Believe me you'll never get hurt Now the ring's in the pawnshop The rain's in the hole Down at the Five Points I stand I'll lose everything But I won't let go of your hand Now Peter denied and Judas betrayed I'll pay with the roll of the drum The wind will tell the turn from the wheel The watchman's making his rounds Well you leave me hanging By the skin of my teeth I've only got one leg to stand You can send me to hell But I'll never let go of your hand Swing from a rope on a cross-legged tree Signed with the one-eyed jack's blood From Temple and Union To L.A. and Grand Walking back home in the mud I must make my best of the only way home Marley deals only in stones I'm lost on the midway I'm reckless in your eyes Just give me a couple more throws I'll dare you to dine with The cross-legged knights Dare me to jump and I will I'll fall from your grace But I'll never let go of your hand I'll never let go of your hand

 

Vertaling

Nou, luid de bel naar achteren Begraaf de bijl Val op je knieën in het vuil Ik ben vastgebonden aan de mast Tussen water en wind Geloof me je zult nooit gewond raken Nu is de ring in het pandjeshuis The rain's in the hole Beneden bij de Five Points sta ik Ik zal alles verliezen Maar ik zal je hand niet loslaten Nu Peter verloochende en Judas verraadde Ik zal betalen met het geroffel van de trommel De wind zal de draai van het wiel vertellen De wachter maakt zijn ronde Nou laat je me hangen Met de huid van mijn tanden Ik heb maar één been om op te staan Je kunt me naar de hel sturen Maar ik zal je hand nooit loslaten Zwaai aan een touw aan een boom met gekruiste benen Getekend met het bloed van de eenogige boer Van Temple en Union Naar L.A. en Grand Walking back home in the mud Ik moet het beste maken van de enige weg naar huis Marley handelt alleen in stenen Ik ben verdwaald op de middenweg Ik ben roekeloos in jouw ogen Geef me nog een paar worpen Ik daag je uit om te dineren met De kruisbenige ridders Daag me uit om te springen en dat zal ik doen Ik zal uit je gratie vallen Maar ik zal je hand nooit loslaten Ik zal je hand nooit loslaten