Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tom walker Songtekst: fade away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tom walker - fade away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fade away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tom walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tom walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fade away .

Origineel

[Verse 1] Take a little of my cold heart Swap the pieces for a spare part Fade away, away, away, away You've been running 'round the whole town In that pretty little ball gown Fade away, away, away, away Oh, fade away, away, away, away [Pre-Chorus] Well, I, I've heard it all before And I'm not listening anymore I'm not listening anymore No, no, no, no, no And you, you'll fight another storm I won't be there to keep you warm I won't be there to keep you warm [Chorus] 'Cause you betrayed me You went ahead and played me Said you'd try and save me Well, I won't fight for you no more No more, no more 'Cause you betrayed me You went ahead and played me, no, no, no Well, try and save me 'Cause I won't fight for you no more [Verse 2] Never tired of this old town Take a picture, let the background Fade away, away, away, away She's my high before my come down Silver devil with her tongue out Fade away, away, away, away Oh, fade away, away, away, away [Pre-Chorus] Well, I, I've heard it all before And I'm not listening anymore I'm not listening anymore No, no, no, no, no And you, you'll fight another storm I won't be there to keep you warm I won't be there to keep you warm, no, no [Chorus] 'Cause you betrayed me You went ahead and played me Said you'd try and save me Well I won't fight for you no more No more, no more 'Cause you betrayed me You went ahead and played me, no, no, no Well, try and save me 'Cause I won't fight for you no more [Bridge] 'Cause I, I, I, I I don't need your love no more No, I don't need, no, I don't need your love No, I, I, I, I I don't need your love no more No, I don't need, no, I don't need [Chorus] 'Cause you betrayed me You went ahead and played me Said you'd try and save me Well I won't fight for you no more No more, no more 'Cause you betrayed me You went ahead and played me, no, no, no Well, try and save me 'Cause I won't fight for you no more [Outro] Take a little of my cold heart Swap the pieces for a spare part Fade away, away, away, away

 

Vertaling

[Verse 1] Neem een beetje van mijn koude hart Ruil de stukken voor een reserve onderdeel Fade away, away, away, away You've been running 'round the whole town In die mooie kleine baljurk Fade away, away, away, away Oh, fade away, away, away, away [Pre-Chorus] Well, I, I've heard it all before En ik luister niet meer Ik luister niet meer Nee, nee, nee, nee, nee And you, you'll fight another storm Ik zal er niet zijn om je warm te houden Ik zal er niet zijn om je warm te houden [refrein] Cause you betrayed me Je ging door en bespeelde me Je zei dat je zou proberen me te redden Nou, ik zal niet meer voor je vechten Niet meer, niet meer Omdat je me verraden hebt Je ging je gang en bespeelde me, nee, nee, nee Nou, probeer me te redden Want ik vecht niet meer voor jou [Verse 2] Nooit moe van deze oude stad Take a picture, let the background Fade away, away, away, away She's my high before my come down Silver devil with her tongue out Fade away, away, away, away Oh, fade away, away, away, away [Pre-Chorus] Well, I, I've heard it all before En ik luister niet meer Ik luister niet meer Nee, nee, nee, nee, nee And you, you'll fight another storm Ik zal er niet zijn om je warm te houden Ik zal er niet zijn om je warm te houden, nee, nee [refrein] Cause you betrayed me Je ging je gang en bespeelde me Je zei dat je zou proberen me te redden Nou ik zal niet meer voor je vechten Niet meer, niet meer Omdat je me verraden hebt Je ging je gang en bespeelde me, nee, nee, nee Nou, probeer me te redden Want ik vecht niet meer voor jou [Bridge] Cause I, I, I, I Ik heb je liefde niet meer nodig Nee, ik heb je liefde niet nodig, nee, ik heb je liefde niet nodig Nee, ik, ik, ik Ik heb je liefde niet meer nodig Nee, ik hoef niet, nee, ik hoef niet [refrein] Omdat je me verraden hebt Je ging je gang en bespeelde me Said you'd try and save me Nou ik zal niet meer voor je vechten Niet meer, niet meer 'Cause you betrayed me Je ging je gang en bespeelde me, nee, nee, nee Nou, probeer me te redden Want ik vecht niet meer voor jou [Outro] Take a little of my cold heart Swap the pieces for a spare part Fade away, away, away, away