Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tommee profitt Songtekst: wake me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tommee profitt - wake me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tommee profitt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tommee profitt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake me up .

Origineel

[Verse 1] Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me [Chorus] So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself And I didn't know I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself And I didn't know I was lost [Verse 2] I tried carrying the weight of the world But I only have two hands I hope I get the chance to travel the world But I don't have any plans I wish that I could stay forever this young Not afraid to close my eyes Life's a game made for everyone And love is the prize [Chorus] So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself And I didn't know I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself And I didn't know I was lost [Outro] I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost

 

Vertaling

[Verse 1] Feeling my way through the darkness Geleid door een kloppend hart Ik kan niet zeggen waar de reis zal eindigen Maar ik weet waar ik moet beginnen Ze zeggen dat ik te jong ben om het te begrijpen Ze zeggen dat ik in een droom gevangen zit Wel, het leven zal aan me voorbijgaan als ik mijn ogen niet open Nou, dat vind ik prima [refrein] So wake me up when it's all over Als ik wijzer en ouder ben Al die tijd was ik mezelf aan het vinden And I didn't know I was lost So wake me up when it's all over Als ik wijzer en ouder ben Al die tijd was ik mezelf aan het vinden And I didn't know I was lost [Verse 2] Ik probeerde het gewicht van de wereld te dragen But I only have two hands Ik hoop dat ik de kans krijg om de wereld rond te reizen Maar ik heb geen plannen Ik wou dat ik voor altijd zo jong kon blijven Niet bang om mijn ogen te sluiten Het leven is een spel gemaakt voor iedereen En liefde is de prijs [refrein] So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older Al die tijd was ik mezelf aan het vinden And I didn't know I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older Al die tijd was ik mezelf aan het vinden And I didn't know I was lost [Outro] I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost