Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tommy dorsey Songtekst: easy to love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tommy dorsey - easy to love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van easy to love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tommy dorsey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tommy dorsey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals easy to love .

Origineel

I know too well that I'm just wasting precious time In thinking such a thing could be That you could ever care for me I'm sure you hate to hear That I adore you, dear But grant me Just the same I'm not entirely to blame For love You'd be so easy to love So easy to idolize All others above So worth the yearning for So swell to keep every home fire burning for We'd be so grand at the game So carefree together That it does seem a shame That you can't see Your future with me Cause you'd be oh, so easy to love

 

Vertaling

Ik weet te goed dat ik alleen maar kostbare tijd verspil in het denken dat zoiets zou kunnen zijn dat je ooit om me zou kunnen geven Ik weet zeker dat je het haat om te horen dat ik je aanbid, schat Maar geef me toch Ik ben niet helemaal schuldig voor de liefde Je zou zo makkelijk te beminnen zijn Zo makkelijk om te verafgoden Alle anderen boven Zo de moeite waard om naar te verlangen Zo geweldig om elk huisvuur brandend te houden We zouden zo groots zijn in het spel Zo zorgeloos samen Dat het een schande lijkt Dat je niet kunt zien Je toekomst met mij Cause you'd be oh, so easy to love