Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tommy dorsey Songtekst: stardust on the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tommy dorsey - stardust on the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stardust on the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tommy dorsey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tommy dorsey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stardust on the moon .

Origineel

Sometimes I wonder why I spend The lonely night dreaming of a song The melody haunts my reverie And I am once again with you When our love was new And each kiss an inspiration But that was long ago And now my consolation Is in the stardust of a song And beside a garden wall When stars were bright You are in my arms The nightingale told his fairy tale A paradise where roses bloom Though I dream in vain In my heart it always will remain My stardust melody The memory of love's refrain Though I dream in vain In my heart it always will remain My stardust melody The memory of love's refrain The memory of love's refrain

 

Vertaling

Soms vraag ik me af waarom ik de eenzame nacht doorbreng met dromen van een lied de melodie spookt door mijn mijmeringen En ik ben weer bij jou Toen onze liefde nieuw was En elke kus een inspiratie Maar dat was lang geleden En nu is mijn troost Is in het sterrenstof van een lied En naast een tuinmuur Toen sterren helder waren Jij bent in mijn armen De nachtegaal vertelde zijn sprookje Een paradijs waar rozen bloeien Al droom ik tevergeefs In mijn hart zal het altijd blijven Mijn sterrenstof melodie De herinnering aan het refrein van de liefde Al droom ik tevergeefs In mijn hart zal het altijd blijven Mijn sterrenstof melodie De herinnering aan het refrein van de liefde De herinnering aan het refrein van de liefde