Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tommy dorsey Songtekst: sweet and lovely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tommy dorsey - sweet and lovely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet and lovely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tommy dorsey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tommy dorsey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet and lovely .

Origineel

Sweet and lovely Sweeter than the roses in May Sweet and lovely Heaven must have sent him my way Skies above me Never were as blue as his eyes And he loves me Who would want a sweeter surprise? When he nestles in my arms so tenderly There's a thrill that words cannot express In my heart a song of love is taunting me Melody haunting me Sweet and lovely Sweeter than the roses in May And he loves me There is nothing more I can say When he nestles in my arms so tenderly There's a thrill that words cannot express In my heart a song of love is taunting me Melody haunting me Sweet and lovely Sweeter than the roses in May And he loves me There is nothing more I can say There is nothing more I can say There is nothing more I can say There is nothing more I can say There is nothing more I can say

 

Vertaling

Zoet en lieflijk Zoeter dan de rozen in mei Zoet en lieflijk De hemel moet hem mijn kant op hebben gestuurd De lucht boven mij waren nooit zo blauw als zijn ogen En hij houdt van mij Wie zou een zoetere verrassing willen? Wanneer hij zich zo teder in mijn armen nestelt Er is een sensatie die woorden niet kunnen uitdrukken In mijn hart tart een lied van liefde me Melodie achtervolgt me Zoet en lieflijk Zoeter dan de rozen in mei En hij houdt van mij Er is niets meer dat ik kan zeggen Wanneer hij zich zo teder in mijn armen nestelt Er is een sensatie die woorden niet kunnen uitdrukken In mijn hart tart een lied van liefde mij Melodie achtervolgt me Zoet en lieflijk Zoeter dan de rozen in mei En hij houdt van mij Er is niets meer dat ik kan zeggen Ik kan niets meer zeggen Ik kan niets meer zeggen Ik kan niets meer zeggen Er is niets meer dat ik kan zeggen