Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tommy flanagan Songtekst: between the devil and the deep blue sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tommy flanagan - between the devil and the deep blue sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van between the devil and the deep blue sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tommy flanagan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tommy flanagan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals between the devil and the deep blue sea .

Origineel

I don't want you, but I'd hate to lose you You've got me in between the devil and the deep blue sea I forgive you, 'cause I can't forget you You've got me in between the devil and the deep blue sea [Repeat: x2] I ought to cross you off my list But when you come a-knocking at my door Fate seems to give my heart a twist And I come running back for more I should hate you, but I guess I love you You've got me in between the devil and the deep blue sea You've got me in between the devil and the deep blue sea The devil and the deep blue sea

 

Vertaling

Ik wil je niet, maar ik zou je niet graag verliezen Je hebt me tussen de duivel en de diepe blauwe zee Ik vergeef je, want ik kan je niet vergeten Je hebt me tussen de duivel en de diepblauwe zee [Herhaling: x2] Ik zou je van mijn lijst moeten schrappen Maar als je aan mijn deur klopt Lijkt het lot mijn hart een draai te geven En ik kom terug rennen voor meer Ik zou je moeten haten, maar ik denk dat ik van je hou Je houdt me tussen de duivel en de diepe blauwe zee Je hebt me tussen de duivel en de diepblauwe zee De duivel en de diepblauwe zee