Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ton carfi Songtekst: abram alas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ton carfi - abram alas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abram alas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ton carfi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ton carfi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abram alas .

Origineel

(Ton Carfi). Quando Cristo me buscar. A promessa eu verei. Vestes brancas de louvor. Puro como cristal. Transformado eu serei pra com ele morar. Sal da terra, luz do mundo são os que subirão. Então eu verei o meu Grande Rei. A minha esperança meu dono meu Deus. Então dançarei na presença do Rei. E me fartarei do melhor de Tuas mãos. (Leonardo Gonçalves). Abram alas que Ele vem. Com sua espada nas mãos. Revestido de poder para os santos buscar. Todo olho O verá, todos se curvarão. Vem reger as nações. Vem meu mestre Jesus. Então eu verei o meu Grande Rei. A minha esperança meu dono meu Deus. Então dançarei na presença do Rei. E me fartarei do melhor de Tuas mãos. Eu cantarei, eu dançarei, eu pularei, eu gritarei de alegria 2x. Abram alas.

 

Vertaling

(Ton Carfi). Als Christus mij zoekt. De belofte die ik zal zien. Witte gewaden van lof. Puur als kristal. Ik zal veranderd worden om bij Hem te wonen. Zout van de aarde, licht van de wereld zijn zij die zullen opstaan. Dan zal ik mijn grote koning zien. Mijn hoop, mijn meester, mijn God. Dan zal ik dansen in de aanwezigheid van de koning En ik zal gevuld worden met het beste van Uw handen. (Leonardo Gonçalves). Maak plaats, hij komt eraan. Met zijn zwaard in zijn handen. Bekleed met macht om de heiligen te zoeken. Elk oog zal hem zien, iedereen zal buigen. Hij komt om over de naties te heersen. Kom mijn Meester Jezus Dan zal ik mijn grote koning zien. Mijn hoop, mijn meester, mijn God. Dan zal ik dansen in het bijzijn van de koning. En ik zal gevuld worden met het beste van Uw handen. Ik zal zingen, ik zal dansen, ik zal springen, ik zal schreeuwen van vreugde 2x. Maak plaats.