Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ton carfi Songtekst: tu não estás la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ton carfi - tu não estás la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tu não estás la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ton carfi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ton carfi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tu não estás la .

Origineel

Te procurei num vento forte. num terremoto, num grande fogo,. naquela estátua,naquela oferta. naquele povo.. Tu não estavas La. ( O Senhor estava na Brisa ). Tu não estavas la. ( O Senhor estava na oferta de Amor ). Tu não estavas la. ( O Senhor não habita em imagem de escultura ). Tu não estavas la. Te procurei naquela torre,. naquele rei, em seu palácio. num amoleto, naquela guia,. na cruz vazia.. Tu não estavas la. Eu te procurei, mas não te encontrei em reinos de glamour, de aparencias vis,. Em crenças sem valor, palavras sem amor, no ódio e no rancor, na frieza e na dor.. Tu não estavas La (4x). Naquela imagem, naquele crença. Naquela ceita, naquele crente. Naquele Dia, naquela igreja. naquele templo.. Não há um justo se quer que possa se gloriar, que cumpra a lei do Senhor, os mandamentos de Deus. Não há um justo se quer.

 

Vertaling

Ik zocht u in een sterke wind, in een aardbeving, in een groot vuur, in dat beeld, in dat offer, in die mensen. Je was er niet bij. (De Heer was op de wind). Je was er niet bij. ( De Heer was in het liefdesoffer ). Je was er niet bij. ( De Heer woont niet in gesmede beelden ). Je was er niet bij. Ik zocht u in die toren, in die koning, in zijn paleis, in een kussen, in die gids, aan het lege kruis... Je was er niet bij. Ik zocht u, maar ik vond u niet in koninkrijken van glamour, van verachtelijke verschijningen. In overtuigingen zonder waarde, woorden zonder liefde, in haat en wrok, in kilte en pijn. Je was er niet bij (4x). In dat beeld, in dat geloof. In die sekte, in die gelovige. Op die dag, in die kerk, in die tempel. Er is geen rechtvaardige die zich beroemen kan, die de wet des Heren, de geboden Gods, vervult. Er is geen rechtvaardig persoon daarbuiten.