Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tonico e tinoco Songtekst: dia de natal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tonico e tinoco - dia de natal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dia de natal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tonico e tinoco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tonico e tinoco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dia de natal .

Origineel

Quando o sino da igreja assinalou,. anunciando o lindo dia de Natal,. fiquei tão triste, chorei lágrimas de dor. em saber que meu amor não vinha me visitar.. Sino, por que toca tão triste assim?. Sino, por favor tenha dó de mim.. Eu vou pedir a Papai Noel pra trazer. este presente, do meu amor me visitar.. Nunca fiquei nesse dia tão sozinho,. sem amor e sem carinho nessa noite de Natal.. Sino, por que toca.... By: Luiz Fernando - Rib. Preto

 

Vertaling

Toen de kerkklok luidde, die de mooie kerstdag aankondigde, was ik zo verdrietig, ik huilde tranen van pijn. om te weten dat mijn geliefde me niet zou komen bezoeken... Bell, waarom speel je zo triest? "Bell, heb alsjeblieft medelijden met me... Ik zal de Kerstman vragen... dit geschenk te brengen, van mijn liefde die me bezoekt... Ik ben nog nooit zo eenzaam geweest, zonder liefde en genegenheid op deze kerstnacht... Bell, waarom ring.... Door: Luiz Fernando - Rib. Preto