Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tonico e tinoco Songtekst: duas cartas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tonico e tinoco - duas cartas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van duas cartas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tonico e tinoco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tonico e tinoco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals duas cartas .

Origineel

Eu arrecebi uma carta foi meu bem quem me escreveu. Abri a carta pra ler, minha coragem não deu. Só pude ler duas linha, minha vista escureceu,. Ao ler a triste notícia que o meu bem desprezou eu!. Daquele dia em diante dobrou o sofrimento meu. Acabou a minha alegria, meu vive se entristeceu,. Mas homem deve ser homem, cumprir o destino seu,. Dei ela por esquecida, disse o derradeiro adeus!. Com este gorpe doído que o meu coração sofreu. Maginei a minha vida, que será que aconteceu,. Na carta não explicava que o plano que era o seu,. Não cumpriu o juramento que ingrata me prometeu!. Quando foi um certo dia outra carta apareceu,. Na carta vinha dizendo do que fez arrependeu.. Eu mandei dizer pra ela que siga o caminho seu. Procure um outro amor que você pra mim morreu!. By: Luiz Fernando - Rib. Preto

 

Vertaling

Ik kreeg een brief was mijn goede die me schreef. Ik opende de brief om te lezen, mijn moed gaf het niet. Ik kon maar twee regels lezen, mijn zicht werd donker. Toen ik het trieste nieuws las dat mijn goed mij verachtte... Vanaf die dag verdubbelde mijn lijden. Mijn vreugde eindigde, mijn leven was bedroefd. Maar de mens moet mens zijn, om zijn lot te vervullen. Ik dacht dat ze vergeten was, ik zei het laatste vaarwel. Met deze pijnlijke gorp dat mijn hart leed. Ik vroeg me af wat er gebeurd was. In de brief heb je niet uitgelegd dat het plan dat van jou was... Je hebt je niet gehouden aan de eed die je me ondankbaar beloofde! Toen het een zekere dag was verscheen er weer een brief. In de brief stond wat ze betreurde... Ik zei dat ze jouw kant op moest gaan. Zoek een andere liefde, je bent dood voor mij! Door: Luiz Fernando - Rib. Preto