Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tonight alive Songtekst: i defy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tonight alive - i defy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i defy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tonight alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tonight alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i defy .

Origineel

[Intro] I defy I defy [Verse 1] Kept me in the dark, always in the dark I was waiting You liked me pacified, kept me undermined I am waking up now [Pre-Chorus 1] I gave my life, I made the time I built it all, but you took what's mine for you But it's not for you [Chorus] You think that you own me But you'll never take the best of me 'Cause I am the only One to create my destiny I'm not afraid to cross the line You will break as I defy Oh, I defy, oh [Verse 2] So far beyond repair I don't really care what it costs me You say the truth is classified I won't be denied You can't stop me, not now [Pre-Chorus 2] You're criminal, subliminal Manipulating, I won't fall for it I'll never quit [Chorus] You think that you own me But you'll never take the best of me 'Cause I am the only One to create my destiny I'm not afraid to cross the line You will break as I defy Oh, I defy, oh [Bridge] This is my world You are just living in it This is my world You are just living in it, yeah This is my world [Chorus] You think that you own me But you'll never take the best of me 'Cause I am the only One to create my destiny I'm not afraid to cross the line You will break as I defy I defy, oh This is my life

 

Vertaling

[Intro] ik trotseer ik trotseer [Verse 1] Hield me in het donker, altijd in het donker Ik wachtte Je hield me rustig, hield me ondermijnd Ik ben nu wakker aan het worden [Pre-Chorus 1] Ik gaf mijn leven, ik maakte de tijd Ik bouwde het allemaal op, maar jij nam wat van mij was voor jou Maar het is niet voor jou [refrein] Je denkt dat je mij bezit Maar je zult nooit het beste van me nemen 'Cause I am the only One to create my destiny Ik ben niet bang om de lijn over te steken Je zult breken als ik tart Oh, ik trotseer, oh [Verse 2] So far beyond repair I don't really care what it costs me Je zegt dat de waarheid geheim is I won't be denied You can't stop me, not now [Pre-Chorus 2] Je bent crimineel, subliminaal Manipulerend, ik trap er niet in ik zal nooit stoppen [refrein] Je denkt dat je me bezit But you'll never take the best of me 'Cause I am the only One to create my destiny Ik ben niet bang om de lijn over te steken Je zult breken als ik tart Oh, Ik trotseer, oh [Bridge] Dit is mijn wereld Jij leeft er gewoon in Dit is mijn wereld You are just living in it, yeah This is my world [Chorus] You think that you own me But you'll never take the best of me 'Cause I am the only One to create my destiny Ik ben niet bang om de lijn over te steken Je zult breken als ik tart I defy, oh Dit is mijn leven